Mi egy chat operàtor dolga konkrétabban? Mi az a profilíràs? Jelentkeztem egy àllàsra, profilt kell írni, még nem csinàltam ehez hasonlót. 2 nap mulva lessz egy oktatás, valaki meg mondaná hogy kb. Mit kell csinàlni? Nehogy beégjek.
Az nem tűnik fel, hogy az oldalon nincs semmi elérhetőség megadva? Már itt lehet tudni, hogy kamu. Személyiről kérnek képet. Tudod mikor fotózom le bárkinek is... Nem nehéz visszaélni egy személyi fotóval.
Tényleg azt hiszed, hogy heti 80-100e forintot tudsz keresni csak chateléssel? :D Ha így lenne akkor miért nem rohadt népszerű? Miért van szükségük chat operátorra?
Hát mert kamu és senki nem jelentkezik.
De ha még így is van akkor te szívesen írogatnál kanos 60 éves öregembereknek, akik szexchatért mennek oda? Tulajdonképpen online k*rvává tesznek téged. Mivel a másik fél nem tudja, hogy férfi vagy-e vagy nő. Annak kell tettetned magad akit ő akar.
Azért ez elég beteg.
Én is majdnem jelentkeztem, de gondoltam felhívom őket előtte, és hoppá... nincs telszám, se email cím, se semmi.
Kösz így nem kell.
Bocs, hogy van életem és nem egész nap a gyakorikérdéseken lógok.
Ha ennyire bármire képes vagy miért nem mész ki Németországba betanított gépkezelőnek? Vagy valami másnak. Németország tele van állásokkal, és elég jól is fizetnek.
Erre aztán nem mondhatod, hogy "de nem akarok külföldre menni", mert ha tényleg ilyen kétségbeesett a helyzet akkor mindenre vevőnek kell lenni. Kivéve erre a kamu cuccra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!