Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi egy chat operàtor dolga...

Mi egy chat operàtor dolga konkrétabban? Mi az a profilíràs? Jelentkeztem egy àllàsra, profilt kell írni, még nem csinàltam ehez hasonlót. 2 nap mulva lessz egy oktatás, valaki meg mondaná hogy kb. Mit kell csinàlni? Nehogy beégjek.

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 15:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
regisztràltam oda is hátha össze jön valameik.
2020. júl. 5. 12:37
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

Az nem tűnik fel, hogy az oldalon nincs semmi elérhetőség megadva? Már itt lehet tudni, hogy kamu. Személyiről kérnek képet. Tudod mikor fotózom le bárkinek is... Nem nehéz visszaélni egy személyi fotóval.

Tényleg azt hiszed, hogy heti 80-100e forintot tudsz keresni csak chateléssel? :D Ha így lenne akkor miért nem rohadt népszerű? Miért van szükségük chat operátorra?

Hát mert kamu és senki nem jelentkezik.

De ha még így is van akkor te szívesen írogatnál kanos 60 éves öregembereknek, akik szexchatért mennek oda? Tulajdonképpen online k*rvává tesznek téged. Mivel a másik fél nem tudja, hogy férfi vagy-e vagy nő. Annak kell tettetned magad akit ő akar.

Azért ez elég beteg.

Én is majdnem jelentkeztem, de gondoltam felhívom őket előtte, és hoppá... nincs telszám, se email cím, se semmi.

Kösz így nem kell.

2020. júl. 5. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:
#14. És mit találtál helyette? Hová tudnál elhelyezkedni? Mert én már arra is képes lennék, amit itt leirtál, ha fizetnek érte. Veszprém megyei vagyok, és gyakorlatilag már nincs hová beadni a pályázatot, mert nincs új hirdetés. Ahová beadtam, oda meg vagy nem vettek fel, vagy nem is válaszolnak. Mit kellene csinálnom ebben a helyzetben? Honvédség alkalmatlannak talált, jogositványom nincs, közmunka talán ősszel lesz. Épitőipari munkára nem vagyok fizikailag alkalmas. Marad a prostinak állás? Vagy milyen lehetőség van még?
2020. júl. 5. 14:10
 14/21 A kérdező kommentje:
Nemkell szerintem senkinek prostinak àllni. Regiz be arra a 2 oldalra amiket linkeltem. Nem veszítesz te se. Hameg tényleg olyan fajta chatelés lessz amit írtak hogy el kell jàtszani a nőt akkor nem vàllalod azt késsz. Ha kamu akkor meg max a személyi igazolvàny kép van meg nekik aztmeg a mai vilàgba bàrki tud hamisítani aki akar. Oktatàs elvileg 2-4 nap mulva lessz ha lessz meg írom hogy mi volt azt eldöntöd.
2020. júl. 5. 14:42
 15/21 anonim ***** válasza:
#16. Ez oké. Csak azért kérdeztem tőle, hogy hátha tud más lehetőséget is. De látom csak a szája volt nagy.
2020. júl. 5. 14:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy van életem és nem egész nap a gyakorikérdéseken lógok.

Ha ennyire bármire képes vagy miért nem mész ki Németországba betanított gépkezelőnek? Vagy valami másnak. Németország tele van állásokkal, és elég jól is fizetnek.

Erre aztán nem mondhatod, hogy "de nem akarok külföldre menni", mert ha tényleg ilyen kétségbeesett a helyzet akkor mindenre vevőnek kell lenni. Kivéve erre a kamu cuccra

2020. júl. 5. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Én szivesen megyek külföldre, de kétlen, hogy nőket is felvesznek gépkezelőnek. Illetve egy szót sem tudok németül. Plusz ápolod helyettem addig a szüleimet, amig kint leszek?
2020. júl. 5. 19:25
 18/21 A kérdező kommentje:
Hàt igen, aki ilyen helyzetbe van hogy semmi munka az biztos ki menne külfölder de biztos van oka a vàlaszolónak hogy ne menyen ki. Valamint ha nincs munkàja, pénze akkor szerinted miből menne ki?
2020. júl. 6. 20:50
 19/21 A kérdező kommentje:
figyu veszprémmegyei annyit tudok segíteni hogy körbenézek arra munka ügyben ha ezzel tudok segíteni, gondolom valami 4-8 óràs munkarendbe az àpolàs miatt.
2020. júl. 6. 20:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Na kiderült, hogy mit is kell csinálni?
2020. aug. 2. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!