1 megás nettel érdemes torrentezni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 09:08
1/6 anonim válasza:
Igen érdemes!Annó én is 1 megás nettel torrenteztem és bőven elég volt az a sebesség!
2/6 anonim válasza:
torrentnél inkább a feltöltési sebesség számít, ami 1 megás net esetében 128kb/sec körül van, ami igen csak kevéske, ha free torrenteket töltesz vagy nyitott oldalról, akkor elég lehet az 1 megabit... Nekem most 4 megabites netem van, nem sokkal drágább, mint az 1 megabit, 6000 forint, úgy, hogy nem kell mellé telefon előfizetést fizetnem
3/6 anonim válasza:
Én is egy megásat használok, és elég. Pl egy DivX/XviD film, ami 700-800 MB simán lejön annyi idő alatt, amennyi a film játékideje, tehát másfél-két óra alatt. Persze figyelembe kell venni, hogy ha nagyra van állítva a feltöltési sebesség, az lassíthatja a böngészést egész keményen.
4/6 anonim válasza:
1megás nettel szerintem olyan oldalakrol érdemes tölteni a hol nem kell visza seedelni pl (thepiratebay, mininova, isohunt,stb) ezeken rengeteg torrent van
5/6 anonim válasza:
1 MB-es netet használok én is, és nCore-ról töltök. Nekem elég mondjuk néha jobb lenne ha gyorsabb lenn-e de ki lehet bírni. (kedves 2. az 1MB net az istenbe se seedel 135kb/s hanem ma 25kb/s te No_Ob 135kb/s-al tölt le...Modnjuk nekem 190kb/s jön... nemtom mért XD
6/6 anonim válasza:
Én 256kB/sec-essel is tudok tölteni, 1 MB nekem csak álom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!