Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 1 megás nettel érdemes torrent...

1 megás nettel érdemes torrentezni? Lent?

Figyelt kérdés

Kb 130 kb-tal töltök le, és 32 kb a feltöltési sebességem.

De rendeltem a netemhez +64 kb feltöltési sebességet, így az 96 lesz majd.

Sajnos nem lehet 1 megásnál jobb netem, mert ilyen köcsög W-lan net, és olyan helyen lakok ahol csak ennyi lehet, (nincs kiépített telefonhálozat és nem is lesz) sajnos...

Nektek akik fent vagytok torrent oldalakon, mennyi a letöltési, illetve feltöltési sebességetek?

2010. máj. 12. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy a fenébe ne lehetne? Jó, nyilván nem fogsz ezernyi filmet letölteni naponta, de ha valami kell, azt le bírod szedni.
2010. máj. 12. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Pár éve én is ilyen sebességgel kezdtem torrentezni.
2010. máj. 12. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy érdemes, csak az arányra figyelj. nekem 5megabit/512 kilobites netem van(fel irányba 64kilobyte) és símán lehet arányt tartani vele. Főleg hogy bérlek seedservert :)
2010. máj. 12. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
lehet,csak tudd mit érdemes leszedni, vagy bérelj seed szervert, van már 550 ft-ér havonta, azzal letöltöd meg vissza,gépedre meg korlátlanul letöltöd,vissza nem kell.
2010. máj. 12. 18:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jól hangzik hogy seed szerver 500 ft-ért!

2 kérdésem: Azzal milyen sebességgel tudok feltölteni?

És ezt a seed szervert 500 ft-ért hol tudom megrendelni?

Egyáltalán milyen elven müködik ez a seed szerver?

írd meg nekem légyszíves.

Köszönöm!

2010. máj. 12. 19:13
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem max feltöltésem 20kb... le meg 250. szóval nem vagy te olyan rossz helyzetben...:) 500 forintos seedszerverben meg nem nagyon hiszek... de hajrá!
2010. máj. 12. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Kb 3 éve nekem is olyan netem volt, és simán lehet vele torrentezni! Most 3 MB/s le, fel 512kb/s. Figyelj az arányra és seedelj és nem lesz gond.
2010. máj. 12. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:

ez az 550es seed szerver elég gyenge, 250kb/s le és feltöltés,10giga tárhely,1 torrent futtatható egyszerre,de ezen tudsz változtatni,te magadnak állítod be,és azalapján kiszámolja a gép mennyi is lenne a havidíj...

használata kb 10 perc alatt elsajátítható bárhol is bérelsz,én nem ezt használom,de az enyém olyan mintha egy torrent kliens lenne a saját gépemen,csak épp a le fel töltések nem az én gépemről mennek,ilyesmi működésen alapszik az összes.

konkrétan itt van az az 550 ft-os:

[link]

2010. máj. 12. 23:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, és ezer forintot is megér nekem egy seed szerver, ennyi pénzért lehet jót kapni?
2010. máj. 13. 08:30
 10/11 A kérdező kommentje:
De itt (amit linkeltél) lehet rendelni nagyobbat is.
2010. máj. 13. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!