Elfelejtett WIFI jelszó??
Figyelt kérdés
Sziasztok. Elfelejtetük a wifi jelszót, csak 2 telefon volt rá csatlakozva, se laptop, számítógép. Letöltöttem az RS File managert, de bevallom béna vagyok hozzá, semmi olyat nem találok amit a gugli ír...
Szereztem egy asztali számítógépet, beírtam az IP címet a keresőbe de azt írja nem található. Mit tudok csinálni?? Hívtam a szolgáltatót nem veszik a telefont, e-mailre nem válaszolnak. Ennyi volt??😩
2020. okt. 28. 11:16
11/17 A kérdező kommentje:
Akkor resetelem, és utána beírom azt a számot a keresőbe? Jaj nem titkolom, Mercusys vagy mi..
2020. okt. 28. 15:07
12/17 anonim válasza:
A 192.168.0.1 címmel is próbálkozhatsz. Resetelni felesleges.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát megprobáltam, semmire nem jutottam vele... Kidobott egy oldalt, de nekem "kínai" semmi nem volt ahol meg tudtam volna nézni a kódot... Már arra is gondotlam veszek egy új routert😩
2020. okt. 28. 15:49
14/17 anonim válasza:
Hívj valakit aki kicsit jobban ért nálad az ámítástechnikához.. ;)
15/17 A kérdező kommentje:
Ez egy jó ötlet😂
2020. okt. 28. 16:07
16/17 anonim válasza:
Nekem is van egy ötletem: ezt a "Mercusys vagy mi" routert dobd ki és vegyél egy normális Tp-Link-et. Nemrég volt egy esetem egy ugyanilyen nevű izével. Azon sem tudtam wifit szülni, pedig nem ma kezdtem a szakmát. Aztán betettem a régi TP-Link WR740N routert és azóta is boldogan használják.
17/17 A kérdező kommentje:
Ezt úgy hozta a szolgáltató, akitől a net van, ma jön egy fickó aki elméletileg ért hozzá, ha meg mégsem akkor igen, az lesz hogy veszünk egy újat.
2020. okt. 29. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!