Ha a telekomnál dolgozok, hol tudok kezdvezményes dolgozói csomagot igényelni?
😂😂Jól van, nagyon kis vicces mindenki. Diákmunka, jogi egyetemre járok mellette, senki nem tart hülye ,, kis csírának” aki ismer, max akik irigyek. De nem rólam szólt a kérdés. Most volt az első oktatási napom, és továbbra is udvariatlannak tartanám megkérdezni ezt. Aki meg azt írta, hogy írni se tudok, inkább nézzen magába, hagy ne mondjam hány helyesírásversenyt nyertem már.
A kérdésem továbbra is ugyanaz, felőlem f*kázhatjátok a telekomot, de légyszi ne a kérdésem alatt, mert nem ezt kértem.
Aki érdemben, segítő szándékkal tud válaszolni a kérdésemre, annak nagyon szépen köszönöm, a többieket mind jelentem.
😂Azokat jelentem akik kötekednek és meg sem próbálnak segíteni. Azért nem jelentek mindenkit random.😂😂
Egyébként nekem továbbra is csak az a bajom, hogy nem szeretnék udvariatlan lenni ilyen kérdésekkel rögtön azután, hogy felvettek.,,Kissé” bukó lenne ilyet megkérdezni így az elején szerintem. Ezért aki tud segíteni a kérdésemmel kapcsolatban, annak továbbra is nagyon megköszönném.:)
Nem is akarok teljes munkaidőben dolgozni itt később, nem ez lesz a szakterületem. Egyébként a harmadik kérdésed; tudom, hogy vannak itt, akik a telekomnál dolgoznak/dolgoztak, gondoltam valaki tudja. Valószínűleg úgyis kell a jelszavam hozzá meg a felhasználónevem, igénylési kód meg ilyenek, úgyhogy semmi hátrányuk nem származna abból, ha ismeretlenül segítenének😅 Csak a folyamatra vagyok kíváncsi, hogy mi ennek a menete. De mindenkinek más az illem, én hálás vagyok ezért a munkáért, hogy csinálhatom egyetem mellett, és nem szeretnék illetlen lenni. Dolgozói csomagról kérdezősködni amikor még be se tanítottak?..😅
Továbbra is várom hátha valaki tudja a választ.
A MÁV-nál van olyan, hogy humán partner ügyfélszolgálati iroda. Ott a csajok mindent (el)intéznek. Bármo gondom van odamegyek és megoldják, azért van ez a szervezet.
nem mondod, hogy a telekomnál nincs ilyen?
Diák munkatársként készülék vásárlásra nincs lehetőseéged.
Diák díjcsomag viszont létezik, elég olcsón.
nyilván nemtudom kiírni hol találod meg, de írj privátban rám és tudok segíteni, ha aktuális még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!