Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a telekomnál dolgozok, hol...

Ha a telekomnál dolgozok, hol tudok kezdvezményes dolgozói csomagot igényelni?

Figyelt kérdés
(Van a telefonomon telekom alkalmazás, de ezen belül hogy kell?)

2020. okt. 27. 15:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

😂😂Jól van, nagyon kis vicces mindenki. Diákmunka, jogi egyetemre járok mellette, senki nem tart hülye ,, kis csírának” aki ismer, max akik irigyek. De nem rólam szólt a kérdés. Most volt az első oktatási napom, és továbbra is udvariatlannak tartanám megkérdezni ezt. Aki meg azt írta, hogy írni se tudok, inkább nézzen magába, hagy ne mondjam hány helyesírásversenyt nyertem már.

A kérdésem továbbra is ugyanaz, felőlem f*kázhatjátok a telekomot, de légyszi ne a kérdésem alatt, mert nem ezt kértem.

Aki érdemben, segítő szándékkal tud válaszolni a kérdésemre, annak nagyon szépen köszönöm, a többieket mind jelentem.

2020. okt. 27. 23:01
 12/19 A kérdező kommentje:

😂Azokat jelentem akik kötekednek és meg sem próbálnak segíteni. Azért nem jelentek mindenkit random.😂😂

Egyébként nekem továbbra is csak az a bajom, hogy nem szeretnék udvariatlan lenni ilyen kérdésekkel rögtön azután, hogy felvettek.,,Kissé” bukó lenne ilyet megkérdezni így az elején szerintem. Ezért aki tud segíteni a kérdésemmel kapcsolatban, annak továbbra is nagyon megköszönném.:)

2020. okt. 28. 00:19
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Már miért lenne bunkó megkérdezni?? Komolyan valószínűnek tartod, hogy olyanok fognak tudni segíteni, akik nem dolgoznak ott? Vagy majd olyan, aki ott dolgozik, ismeretlenül megmondja neked, hogy mit csinálj? Vagy az jobb ha megkérdezi, hogy ki is vagy, te megmondod és ugyanúgy tudni fogja, mintha te kérdezted volna meg, csak így meglesz rólad a véleménye és terjeszteni fogja a munkahleyen, hogy képzeljétek, ez a gyk-n kérdezte hogyan lehet dolgozói csomagot igényelni. Ha eljut a főnöködhöz biztosan nem fognak ott tartani sokáig, amint vége a diákmunkádnak örülnek ha mész. Legalábbis én biztosan nem vennék fel teljes munkaidőre később egy ilyen dolgozót.
2020. okt. 28. 00:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem is akarok teljes munkaidőben dolgozni itt később, nem ez lesz a szakterületem. Egyébként a harmadik kérdésed; tudom, hogy vannak itt, akik a telekomnál dolgoznak/dolgoztak, gondoltam valaki tudja. Valószínűleg úgyis kell a jelszavam hozzá meg a felhasználónevem, igénylési kód meg ilyenek, úgyhogy semmi hátrányuk nem származna abból, ha ismeretlenül segítenének😅 Csak a folyamatra vagyok kíváncsi, hogy mi ennek a menete. De mindenkinek más az illem, én hálás vagyok ezért a munkáért, hogy csinálhatom egyetem mellett, és nem szeretnék illetlen lenni. Dolgozói csomagról kérdezősködni amikor még be se tanítottak?..😅

Továbbra is várom hátha valaki tudja a választ.

2020. okt. 28. 17:33
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

A MÁV-nál van olyan, hogy humán partner ügyfélszolgálati iroda. Ott a csajok mindent (el)intéznek. Bármo gondom van odamegyek és megoldják, azért van ez a szervezet.

nem mondod, hogy a telekomnál nincs ilyen?

2020. okt. 28. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Ha elmegyek valahova dolgozni nem kérdezem meg mit fogok a munkámért kapni mert udvariatlan lenne? Ezt most komolyan mondod? Ez egyszerre röhejes és szánalmas. Felnőtt emberként ideje lenne felnőttként viselkedni és a sarkadra állni állni, nem gondolod? Vagy azt akarod, hogy egész életben úgy kezeljen mindenki mint egy besz@ri tinit? Mert ha úgy viselkedsz, úgy is fognak kezelni.
2020. nov. 27. 00:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Ennek a ,,besz@rt tininek” milliószor magasabb az EQ-ja, mint neked, az biztos. Tini vagyok amúgy, nem, mintha bármi közöd lenne hozzá. De válaszod alapján ettől függetlenül jóval érettebb, mert én csak simán jelentettelek a moderátoroknak. :)
2020. nov. 27. 01:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezzel az világrekord magas EQ-val hogy-hogy nem vetted még észre, hogy ennek a kérdésnek itt semmi keresnivalója? Saját konkrét munkaviszonyommal kapcsolatos kérdést a közvetlen vezetőmnek vagy HR-es kollégának fogok feltenni, nem egy nyilvános fórumon várom a választ, mert az illetékes valszeg nem a gyk-n várja a kérdéseket. (Elég hihetetlen, mi?) Akármennyi választ jelentgetsz, attól még nem a válaszadók, hanem te ülsz itt egyedül fordítva a lovon. Ami a kommentjeidből ítélve rohadt magas ló lehet, csak nem tudjuk mire föl. Ha ennyi válasz nem volt elég, hogy rájöjj, rossz kapun dörömbölsz akkor valószínűleg 1000 sem lenne elég. Szerintem itt zárhatjuk is ezt a topicot.
2020. nov. 27. 11:50
 19/19 anonim válasza:

Diák munkatársként készülék vásárlásra nincs lehetőseéged.

Diák díjcsomag viszont létezik, elég olcsón.

nyilván nemtudom kiírni hol találod meg, de írj privátban rám és tudok segíteni, ha aktuális még.

2021. máj. 3. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!