Ha a telekomnál dolgozok, hol tudok kezdvezményes dolgozói csomagot igényelni?
Ha a telekomnál dolgozol, akkor miért a gyk-n kérdezed meg?
Ha nem a telekomnál dolgozol, akkor hogyan akarsz kezdvezményes dolgozói csomagot igényelni?
Kérdezd meg a főnököd..
De tudommal a munkanap végén kedvezményesen hazaviheted a szemeteszsák tartalmát mint "csomagot"... ;P
Milyen munkakörben dolgozol?
megyek én is!
Ezt a kérdést elküldtem a telekomnak. Kiváncsi leszek mit válaszolnak :DDDD
Számalmas hogy nem tudod mit kell csinálnod.
Szánalmas hogy nem oktattak ki rendesen.
Nem csodálom, hogy a telekom egy hatalmas nagy darab kaki ha ilyen embereket felvesznek oda.
"dolgozok"
még magyarul sem tudsz csíra. :D
Aha, szóval a telekomnál dolgozol otthonról, de nem tudsz semmit a kedvezményekről és egyetlen kollégádat, a hr-t, akárkit nem kérdezel meg, hanem nem-telekomosokat kérdezel inkább a gyk-n. Logikus...
Ide süllyednek a multik, hogy ilyen embereket alkalmaznak?? Pláne amikor ekkora a munkanélküliség? Hihetelen. Nem akarom elhinni, hogy tényleg ott dolgozol, szerintem inkább azt hiszed, hogy valami titkos kóddal, vagy az appban valami titkos rejtett helyen tudsz olcsóbban vásárolni.
Nagyon remélem, hogy valójában nem a telekomnál dolgozol, nem vehetnek fel ilyen mebert oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!