Google Chrome-hoz és Mozilla-hoz van egy bővítmény, ami a Facebook-ot vissza állítja a régi nézetre, nem működik már, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
A Facebook új stílusa nem tetszik, de egy bővítménnyel vissza lehetett állítani, de már nem működik. Mi lehet a gond?2020. okt. 21. 18:36
21/25 anonim válasza:
#20-nak:
Akkor valamit nagyon félreértettél! Én pont azt írtam le burkoltan, hogy r'hadtul nem tetszik! Amikor először jelent meg úgy, hogy a megszokott helyen már nem volt ott a visszaváltási lehetőség, akkor letörtem mint a bili füle. Gondoltam leellenőrzöm hogy van -e valami csetepaté a csoportban amiért szét kell csapni köztük, vagy van -e esetleg új jelentkező, aztán ki is lépek a francba. Ahogy beléptem, ez fogadott. Mindjárt le is csaptam rá! (Áhá! Szóval ide dugtátok! XD)
22/25 anonim válasza:
ÁÁÁ, akkor kevertelek valakivel. Bocs, ha ez a helyzet, szimpi vagy :)) Remélem sokáig meglesz ez a lehetőséged, az új design borzalmas :(
23/25 anonim válasza:
#22-nek:
Valamiért az a megérzésem, hogy a face visszakozni akar. Tehát valszeg rájöttek hogy ez az erőszakos megoldás nem aratott sikert, és több káruk lesz belőle mint hasznuk! Majd meglátjuk.
24/25 anonim válasza:
Bár úgy lenne! A fejlesztő aki a régi facebook-ot adja vissza egy bővítmény segítségével - Old Layout a neve - ő is nagyon rámenős s hozzáértő, 48 óránként fejleszti a bővítményt amit rendre letiltanak Zuckerberg-ék. De a fejlesztő sem adja fel, és sokan vagyunk mögötte, akik utálják ezt az ocsmány új felületet.
25/25 anonim válasza:
Borzalmas az uj design, egyszeruen nem hiszem el hogy valakinek tetszik az hogy a chatablak felett 2 reklam boritja a kepernyot s nem lehet vele mit kezdeni hitetlen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!