Google Chrome-hoz és Mozilla-hoz van egy bővítmény, ami a Facebook-ot vissza állítja a régi nézetre, nem működik már, mi lehet ennek az oka?
Mert gondolom súlyos pénzekért megszakértették a UX designer-ek hogy ez mennyire jó lesz nekünk, mert az egyszeri 1 bites felhasználónak ez tuti jobb, hiszen ugyanazt látja kb mint mobilon.
Az ilyeneknek kívánom, hogy a mockup-ot egy 6"-os kijelzőn készítse el telefonon. Biztos élmény lesz a munka.
Ha gép elé ülök akkor azért ülök gép elé, mert NEM AZT akarom látni mint egy tableten. Ha beérném azzal, akkor a tabletet használnám, kb csökkentett funkcionalitással.
#4 vagyok:
Nem tudok mit mondani. Azóta is folyamatosan használom a régi megjelenítést, még jelen pillanatban is.
#13, #14-nek:
Igen, van saját csoportom. (DK)
Az új felületet egyáltalán nem tanulmányoztam még. Amikor belépek az új felületű saját profilomba, azon belül pedig a saját csoportomba, akkor valahol balra, fent látható ez az opció.
Bocs ha nem voltam túl részletes, de mindössze addig érdekelt az új felület, amíg meg nem láttam ezt! XD
#16 vagyok:
Ha letelik a 72 óra akkor majd készítek egy képernyőképet, és azon megmutatom.
Csak azért mert én is csináltam egy csoportot, s nem ajánlotta fel ezt az opciót :( Vagy nem találtam, pedig kerestem rendületlenül...
Megköszönném a képernyőképet előre is :)
#18-nak:
Mákod van. Visszaváltott, itt a képernyőkép: [link]
Bocs. Rosszul emlékeztem. Nem 72, csak 48 óra. A szöveg félreérthető! A visszaváltás nem csak a csoportra vonatkozik, hanem az egész fészre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!