Segítség, nem működnek a google bővítményeim! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Adblockot és kommenteltávolítókat használok. (nyilván nem itt, gyk-n)
Mióta a FB ezt az új felületét megcsinálta, nem működnek. Legalábbis ezt hittem először. Majd látom, hogy máshol sem, de főleg facen. Máshol néha igen, néha nem, de inkább nem.
A bővítmények megvannak, nem törlődtek.
Rámentem, hogy bővítmények kezelése, utána, hogy fejlesztői mód, majd egyesével frissítettem őket. cart sem ért.
Mi a teendő? Elég sok van, az eltávolítás, újrarárakás elég kényelmetlen lenne.
Légyszi adjatok tanácsot, köszi.
2020. júl. 25. 20:52
1/9 anonim válasza:
Legalább az Adblock helyett uBlockot telepítsél és naponta frissitsd.
2/9 A kérdező kommentje:
A frissítés nem segít. Nem a reklámokkal van baj, azt a gépet ritkán használom. A kommentletiltók nem működnek, pedig min. 5 tuti van
2020. júl. 25. 22:25
4/9 A kérdező kommentje:
Eddig jó volt minden. Mindig ennyi bővítvényem volt és sosem volt gond. Nem hiszem, hogy ez
2020. júl. 25. 22:34
5/9 anonim válasza:
Persze lehet, hogy a Face frissitésével függ össze, nem tudom, én nem frissitettem.
6/9 A kérdező kommentje:
Én sem tudom, hogy mi lehet. Azért kérdezem itt. valaki biztos tud segíteni :)
2020. júl. 25. 23:09
7/9 A kérdező kommentje:
Azóta sem működnek. Nincs valakinek valami tippje? :(
2020. júl. 28. 19:36
8/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valamilyen vírust kaptál?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Vannak vírusírtóim, és nem megyek olyan oldalakra.
2020. júl. 29. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!