Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrent letöltés miért állt...

KmsRys kérdése:

Torrent letöltés miért állt meg 29,3%-nál?

Figyelt kérdés

Egy nagyon ritka dolgot töltök le, tegnap olyan 16 órától megy kb, nagyon lassan, 2kbps volt a sebesség, és ráadásul mielőtt mentem volna aludni, láttam, hogy 0kbps a sebesség. Ott írja, hogy "Letöltés 1 partnertől a(z) 1 közül", illetve volt, amikor azt írta, hogy Letöltés 1 partnertől a(z) 2 közül, de akkor is 0kbps volt. Egész éjszaka ment, mire felkeltem, addigra se mozdult semmit. Hol lehet a gond? Nálam, vagy annál, akitől jön le? Esetleg máshol? Nem nagyon torrenteztem még, szóval nem vagyok otthon a témában, csak ez most fontos lenne, mert máshol nincs meg, amit le akarok tölteni.

Ja, és a torrent kliens a Transmission, az Ubuntu előtelepített torrent programja.

2020. okt. 11. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Azert nem tolt mert nincs senki aki seedeli a torrentet, azaz senkitol, vagy max 1 embertol tudod tolteni.
2020. okt. 11. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Ahonnan a magnet linket szedtem, ott láttam, hogy 3 seeder van, de nálam csak egyet mutat. Tegnap attól az 1 embertől is töltődött. Lehet, hogy kilépett a programból, kikapcsolta a gépét, vagy valami ilyesmi? Illetve ha újra belép majd, akkor magától folytatódni fog?
2020. okt. 11. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
3 seeder lehet, de abbol csak 1 aktiv. Ha o is kikapcsolja a gepet akkor 0 lesz. Ha ujra visszakapcsolja, akkor ujra tolt. Ha meg kitorli a torrentet halott lesz a linked, senkitol nem tudsz tolteni. Nekem van olyan 700 mbos torrentem amit 2 honapja toltok es 10%on all...
2020. okt. 11. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
semmi gari arra hogy ezek 100%-os seederek
2020. okt. 11. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Várj türelemmel, hátha csak kikapcsolta a gépet, ha visszakapcsolja, folytatódik a letöltés. Ha a seed passzív, attól még tud kapcsolódni hozzád, ha te aktív vagy. Néhány torrent kliens pedig tud UDP Hole Punching technikával lyukat ütni a NATon és úgy összekapcsolódni, de ezt mindkét kliensnek tudnia kell. Szóval türelem, hagyd még, ez még lejöhet, meg addig is osztod azt ami már lejött, így ha lesz új letöltő, addig is te kiszolgálod, így neki kevesebbet kell leszedni a seedertől ha visszajön, ezáltal neked is hamarabb lejön, mert nem terheli a másik letöltő fölöslegesen.
2020. okt. 11. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy 50 GB-os BD-t bő 3 nap alatt töltöttem le a héten, mert a 4 seedelőből csak egy volt aktív, néha 2, de nagyon kis sebességgel. Egy másik, 350 MB-os zenei anyagra pedig 5 napot vártam és el sem indult. Volt olyan torrent is, amit egy hétig töltöttem le, mert annyira lassú volt. Igen, tényleg nincs garancia arra, hogy a seederek seedelik is. Türelmesnek kell lenni és hagyni kell a gépet működni. Én egy notebookot használok erre, ami mindig be van kapcsolva.
2020. okt. 12. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!