Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrent letöltés megáll,...

Torrent letöltés megáll, mindig ugyanott. Ez így nem kérdés! (Kérjük, fogalmazd át a mondatot kérdéssé és tartalmazzon kérdőjelet is!) Nesze hülye: ?

Figyelt kérdés

uTorrent vagy qBittorrent, már mindkettővel próbáltam. Vannak 100 %-os seederek, de nem akar, nem tud azokhoz kapcsolódni, ahonnan a maradékot le lehetne tölteni.

Most két letöltéssel jártam így, mindig pontosan ennyi százaléknál megáll. De előfordultak ilyen esetek régebben is.

Ezek a torrentek az ismert nyilvános keresőkkel elérhetők (azaz nem regisztrációhoz kötött). Ugyanakkor nem friss csomagok, több évesek már. Ez is jellemző, hogy a régebbi anyagokkal szokott ilyen megesni, az aktuális sorozatokkal nem.

Igaz lenne, hogy egyes seederek tiltólistára teszik pl. Magyarországot és akkor innen nem lehet hozzáférni? Vagy IP-címet kellene rejteni, de hogyan?

Itt figyelnek a seederek, de nem adnak többet:

[link]

2020. okt. 10. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert azok sem 100%-os seederek
2020. okt. 10. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A másodikon tuti nincs 100%-os seed. Az elsőn elvileg van, de vagy szüneteltetve van nekik a torrent, vagy olyan lassú a kapcsolatuk (vagy korlátozott), hogy órak alatt tolnak át egy szeletet. Az elvileg idővel le fog jönni, akár napok múlva. De a második felejtős, annak ott a vége.
2020. okt. 10. 18:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindegyiknek vége ezen a szinten, most már van egy harmadik is, szintén régi torrent:

[link]

Hiába jelez aktív kapcsolatot a képen a qBittorrent, de ez így megtévesztő.

A uTorrentnél ugyanis megszoktam, hogy az nem tesz ki előre, zárójel nélkül ilyen látszólag aktív seedereket, miközben nincs is aktív letöltés.

Utána telepítettem a qBittorrentet és először azt hittem, hogy ez majd le fogja tölteni, mert több számot mutat, gondolok a képen főleg a nem zárójeles számokra, ami a uTorrent esetében mindig jót jelentett.

De a qBittorrent esetében semmi jót nem jelent, sajnos,

Alaposabban megnézve egyszerűen nincs 100 %-os seeder, úgyhogy ezek már halottak. Csak reméltem, hátha van valami megoldás, amiről én nem tudok, de most már nem hiszek benne.

2020. okt. 10. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom neked, hogy mielőtt nekilátsz letölteni, nézd meg a kommenteket, ha már hónapokkal előtte mások is panaszkodtak, hogy "plz seed", akkor nem biztos, hogy érdemes foglalkozni vele.
2020. okt. 10. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!