Torrent letöltés megáll, mindig ugyanott. Ez így nem kérdés! (Kérjük, fogalmazd át a mondatot kérdéssé és tartalmazzon kérdőjelet is!) Nesze hülye: ?
uTorrent vagy qBittorrent, már mindkettővel próbáltam. Vannak 100 %-os seederek, de nem akar, nem tud azokhoz kapcsolódni, ahonnan a maradékot le lehetne tölteni.
Most két letöltéssel jártam így, mindig pontosan ennyi százaléknál megáll. De előfordultak ilyen esetek régebben is.
Ezek a torrentek az ismert nyilvános keresőkkel elérhetők (azaz nem regisztrációhoz kötött). Ugyanakkor nem friss csomagok, több évesek már. Ez is jellemző, hogy a régebbi anyagokkal szokott ilyen megesni, az aktuális sorozatokkal nem.
Igaz lenne, hogy egyes seederek tiltólistára teszik pl. Magyarországot és akkor innen nem lehet hozzáférni? Vagy IP-címet kellene rejteni, de hogyan?
Itt figyelnek a seederek, de nem adnak többet:
Mindegyiknek vége ezen a szinten, most már van egy harmadik is, szintén régi torrent:
Hiába jelez aktív kapcsolatot a képen a qBittorrent, de ez így megtévesztő.
A uTorrentnél ugyanis megszoktam, hogy az nem tesz ki előre, zárójel nélkül ilyen látszólag aktív seedereket, miközben nincs is aktív letöltés.
Utána telepítettem a qBittorrentet és először azt hittem, hogy ez majd le fogja tölteni, mert több számot mutat, gondolok a képen főleg a nem zárójeles számokra, ami a uTorrent esetében mindig jót jelentett.
De a qBittorrent esetében semmi jót nem jelent, sajnos,
Alaposabban megnézve egyszerűen nincs 100 %-os seeder, úgyhogy ezek már halottak. Csak reméltem, hátha van valami megoldás, amiről én nem tudok, de most már nem hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!