Most feloldotta a tiltást?
Sziasztok!
Nemrégiben egy bizonyos személy az életemben úgy döntött, hogy letilt engem Facebookról és Messengerről is. Hetekkel ezelőtt történt és most vettem észre, hogy amikor Messengeren rányomok a beszélgetésünkre, akkor már nem írja azt, hogy ''Ez a személy Messengeren nem érhető el'', hanem ott van az el nem küldött utolsó üzenetem neki. Most teljesen lesokkolt ez az egész.
Facebookon még mindig tiltva vagyok nála, megnéztem. De ezek szerint Messengeren feloldotta a tiltást? Vagy hogy van ez? Én vagyok a hülye? Segítsetek már ebben légyszíves! Köszönöm!
Úr isten micsoda problémák.
Küldj neki egy üzenetet és újra le tilt majd. Lehet vett egy új telót vagy frissítette a szoftvert.
Ezzel ne sokkold magad. Lesznek meg nagyobb problémáid is az életben.
Jól van na! :D
Igazából ezzel nem lettem előrébb...
Azért kérdem, mert én nem nagyon értek ehhez.
Nem vett újat!! Ja... frissítette a szoftvert és az ezt csinálta volna?
Kicsit azért lehetnél kedvesebb! :D
Akkor ezek szerint te titokban követed az illetőt. Vagy honnan tudod h nem vett új telefont?
Megszállottja vagy? Hetekkel ezelőtt tiltott te pedig naponta megnézted vajon mi változott. Most újra pályán érzed magad mert véletlenül fel oldotta a tiltást.
Fiú vagy vagy lány? Gondolom fiú és egy lány tiltott. Lehet azért mert túl érzékeny vagy, pl az első válaszban sem volt semmi durvaság
''Fiú vagy vagy lány? Gondolom fiú és egy lány tiltott. Lehet azért mert túl érzékeny vagy, pl az első válaszban sem volt semmi durvaság''
Ez mondjuk talált! :)
''Akkor ezek szerint te titokban követed az illetőt. Vagy honnan tudod h nem vett új telefont?''
Egy környezetben tevékenykedtünk. Múlt idő! Tudtam milyen telója volt és azóta sokkal jobb van neki. Ennyi.
''Megszállottja vagy? Hetekkel ezelőtt tiltott te pedig naponta megnézted vajon mi változott. Most újra pályán érzed magad mert véletlenül fel oldotta a tiltást.''
Igen, feleségül szeretném venni minél hamarabb! Nem naponta, inkább pár naponta. Most rossz kedvem volt és gondoltam, hogy esetleg az segít, ha beleolvasok a korábbi beszélgetésünkbe. Ekkor láttam meg. És igen, változott, mint említettem. Ismerem őt annyira, hogy tudjam, hogy miért pont Messenger és nem Facebook.
Szóval megérzés és ez azt súgja, hogy okkal oldotta fel, ha tényleg így történt. Mivel tudom, hogy korábban is nézegette a beszélgetésünket, ezért gondolom most is így tett és meggondolta magát a tiltással kapcsolatban. De lehet barom vagyok és tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!