Volt már olyan, hogy kitiltottak az oldalról téged, majd néhány órával később feloldották a tiltást? Hogyan és miért történt?
Figyelt kérdés
Sőt kiírta a feloldás után, hogy nem tudsz kérdést kiírni majd néhány perccel később már tudtál :O Talán a csúnya és az igazság levél tette? :O Miért volt ez? Örülök biza.
Ez órákkal később történt amikor letiltottak. Értitek? És köszike az adminoknak :)
2019. aug. 22. 20:06
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi! Nem figyeltem és siettem az írással!
""Sőt kiírta a letiltás után, hogy...
:)
2019. aug. 22. 20:07
2/4 anonim válasza:
Velem folyton ez van, hogy törölnek egy kérdést és kitiltással fenyegetőznek, pár óra múlva meg újra tudok írni.
Gonosz bácsik ezek, mint a régi közértes nénik.
3/4 anonim válasza:
Most akkor órákig, vagy néhány percig nem tudtál írni?
4/4 anonim válasza:
Velem csak olyan történt, hogy 24 órára teljesen kitiltottak spamelésért, de 24 óra múlva már újra használhattam az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!