Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen programmal tudom a...

Milyen programmal tudom a legeggyszerűbben távolról látni és irányítani a számítógépet?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, mint a teamviewer, de azt mindkét gépre telepíteni kell előtte? Nincs valami sokkal egyszerűbb lehetőség a távoli eszközhasználatra?

Elakadok a teamviewer letelepítésével, ezért kérdezem, és akkor a másik gépen még nincs is rajta. Eddig kétszer használták,- de akkor informatikusok az én gépemen, és úgy emlékszek, hogy csak simán küldtek egy linket vagy valamit amit el kellett fogadnom. Most viszont, nekem kellene távolról dolgozni egy gépen. Tud valaki segíteni?

#TeamViewer #távoli eszközhasználat
2020. szept. 17. 09:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

@10

" az internet szolgáltató oldalát néztük meg, ahol a Kit safe, Home office safe és spam face fülecskék be voltak jelölve, azaz volt még egy tűzfal a wifin. Ennyi.. "

Tudnál mutatni erről pár képernyőmentést?

Hátha másnak is szüksége lesz rá az átkapcsoláshoz. Én se találom hol lehet ez..

2020. szept. 17. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!