Milyen programmal tudom a legeggyszerűbben távolról látni és irányítani a számítógépet?
Olyanra gondolok, mint a teamviewer, de azt mindkét gépre telepíteni kell előtte? Nincs valami sokkal egyszerűbb lehetőség a távoli eszközhasználatra?
Elakadok a teamviewer letelepítésével, ezért kérdezem, és akkor a másik gépen még nincs is rajta. Eddig kétszer használták,- de akkor informatikusok az én gépemen, és úgy emlékszek, hogy csak simán küldtek egy linket vagy valamit amit el kellett fogadnom. Most viszont, nekem kellene távolról dolgozni egy gépen. Tud valaki segíteni?
Teamviewerből van Quicksupport meg Quickjoin is. A Quicksupport olyan, hogy csak elindítod, és a kiírt azonosítóval tudsz te vagy másvalaki csatlakozni a gépre.
De saját felhasználás esetén a Host-ot érdemes használni. Felrakod a gépedre, regisztrált egy accountot, felveszed a géped a listádba és kész.
Ha a Teamviewer nem felel meg, próbáld ki az AnyDesk-et.
Látni távcsővel és utasítani megafonnal az előtte ülő tesódat.. ;)
Viccet félretéve: win10-ben ott a beépített "gyors segítség" progi (ha van a túloldalt is valaki), vagy ott az Anydesk amit elég csak futtatni.
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Egyáltalán nem értek hozzá, ahogy gondolhatjátok is.
A probléma az, hogy a számítógépem valamilyen ismeretlen okból,beállításból vagy nem tudom miért, nem engedi ezeket, se a teamviewert se az anydesket.
Informatikus kolléga, és barát is próbált segíteni a távolból, kikapcsoltuk a tűzfalat, átküldték mert magát az oldalt sem töltötte be! De így sem tud létrejönni a kapcsolat. Ők feladták. Van e valakinek ötlete mi más beállítás vagy akármi lehet az akadály, hogy normálisan működjön, ahogy másoknál.
A tavoli gep es a te geped halozati kornyezete lenyeges. De hiaba kerdezek, ha nem vagod, nem fogod erteni...
Lanon van a ket gep (helyi halo)?
Vagy Wanon (internet)?
Ha wan, router mogott?
Ha router mogott, van portforward?
Stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!