Le lehet tiltani külön ruhaoldalakat?
Az anyám vásárlásmániás. Minden hónapban az összes pénze ruhára megy el és hónap végén mindig kölcsön kell kérnie.
Napi szinten érkeznek a csomagok, és szeretnék ennek véget vetni. Felvetettem már neki, de kezelhetetlen, végtelenül makacs és rossz természetű.
Szeretném letiltani az összes olyan oldalt, ahol ruhát lehet rendelni, de ilyestéren a tudásom véges.
Amit eddig csináltam, hogy a népszerűbb ruhaboltokat letiltottam a routerbe belépve, de ez édeskevés volt.

Egy program sem tudna többet csinálni, csak előre definiált oldalakat tiltani. Ha meg letiltod őket nem csak kitör otthon a balhé, de majd anyukád talál más módszereket amiket megint nem fogsz tudni ellehetetleníteni. Pl. Facebook marketplace. Vagy fogja magát, és akkor elmegy személyesen bevásárolni.
A probléma megoldásához a kiváltó okot kell megszüntetni, vagy a mentális problémát kezelni. A tiltogatás itt semmit nem ér.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!