Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Le lehet tiltani külön ruhaold...

Le lehet tiltani külön ruhaoldalakat?

Figyelt kérdés

Az anyám vásárlásmániás. Minden hónapban az összes pénze ruhára megy el és hónap végén mindig kölcsön kell kérnie.

Napi szinten érkeznek a csomagok, és szeretnék ennek véget vetni. Felvetettem már neki, de kezelhetetlen, végtelenül makacs és rossz természetű.

Szeretném letiltani az összes olyan oldalt, ahol ruhát lehet rendelni, de ilyestéren a tudásom véges.

Amit eddig csináltam, hogy a népszerűbb ruhaboltokat letiltottam a routerbe belépve, de ez édeskevés volt.

2020. szept. 9. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egy program sem tudna többet csinálni, csak előre definiált oldalakat tiltani. Ha meg letiltod őket nem csak kitör otthon a balhé, de majd anyukád talál más módszereket amiket megint nem fogsz tudni ellehetetleníteni. Pl. Facebook marketplace. Vagy fogja magát, és akkor elmegy személyesen bevásárolni.

A probléma megoldásához a kiváltó okot kell megszüntetni, vagy a mentális problémát kezelni. A tiltogatás itt semmit nem ér.

2020. szept. 9. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Blacklist helyett a whitelist lehet a megoldás. Ahelyett hogy a letiltott oldalak címét adod meg, inkább azokét adod meg amiket meg lehet nyitni, és minden mást tilt. Hogy a routered tud-e ilyet, passz.
2020. szept. 10. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!