Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetséges ez a Facebooko...

Hogy lehetséges ez a Facebookon? Hogyan érhetném el?

Figyelt kérdés

Pár rákattintottam az egyik Facebook ismerősömmel a beszelgetésre, és az ő üzeneteit nem láttam, csak azokat amiket én írtam, nem volt se profilkép és azt írta ki, hogy Facebook-felhasználó. Tehát a beszélgetésből amiket ő küldött kitoroldtek és ő is eltűnt a Facebookról.

Na most ezt én szeretném megcsinalni úgy, hogy én tűnjek el. Mit kell ehez tenni? A törlés ahogy olvastam nem elég, mert az ismerőseimnek küldött üzenetek megmaradnak náluk. Most folyamatban van a fiókom törlése. Jelentgetni kéne vagy hogyan lehet ezt elérni?

2020. szept. 2. 22:49
 1/4 pappgr ***** válasza:
Nem hiszem hogy egyszerre ki tudod törölni a küldött üzeneteidet, csak egyesével manuálisan. Szerintem a háttérben az történt, hogy a Facebook távolította el a fiókot és ezzel együtt az összes interakcióját az oldallal.
2020. szept. 2. 22:58
 2/4 A kérdező kommentje:
És hogyan érhetem el hogy a Facebook távolítsa el a fiókomat?
2020. szept. 2. 23:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Mármint lehetőleg örökre, ne csak pár hónapra/hétre.
2020. szept. 2. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Hogyan tudom végleg törölni a fiókomat?

Mielőtt törölnéd a fiókodat, érdemes lehet bejelentkezned, és letöltened adataid másolatát (pl. a fényképeket és a bejegyzéseket) a Facebookról. A fiókod törlése után többé nem fogsz tudni semmit lekérni a fiókodban beállított tartalmak közül.

A fiók végleges törlése:

Klasszikus Facebook

A fiók végleges törlése:

Kattints a ikonra bármelyik Facebook-oldal jobb felső sarkában.

Kattints a Beállítások, majd a Facebook-adataid pontra a bal oldali oszlopban.

Kattints a Felfüggesztés és törlés lehetőségre.

Válaszd a Fiók törlése pontot, majd kattints a Tovább a fiók törléséhez lehetőségre.

Add meg a jelszavadat, kattints a Folytatás gombra, majd a Fiók törlése lehetőségre.

Új Facebook

Kattints a Facebook jobb felső sarkában a ikonra.

Válaszd a Beállítások és adatvédelem > Beállítások lehetőséget.

Kattints A Facebook-adataid pontra a bal oldali oszlopban.

Kattints a Felfüggesztés és törlés lehetőségre.

Válaszd a Fiók végleges törlése pontot, majd kattints a Tovább a fiók törléséhez lehetőségre.

Kattints a Fiók törlése pontra, add meg a jelszavadat, majd kattints a Folytatás lehetőségre.

Visszavonhatom a fiók törlését?

Ha kevesebb mint 30 nap telt el azóta, hogy kezdeményezted a törlést, visszavonhatod a fiók törlését. 30 nap elteltével a fiókod és az összes adat végleg törlődik, és nem fogod tudni visszanyerni az adataidat.

Az általad közzétett összes tartalom törlése akár 90 napig is eltarthat a törlési folyamat kezdetétől számítva. A törlés ideje alatt az adataid nem érhetők el a Facebook más felhasználói számára.

Adataid másodpéldányai a 90 nap elteltével is megmaradhatnak abban a biztonsági tárolóban, amelyet katasztrófa, szoftverhiba vagy más, adatvesztést okozó esemény esetén használunk a helyreállításra. Emellett adott esetben jogi ügyek, szabálysértések és kármegelőzési törekvések kapcsán is megőrizhetjük az adataidat. A témáról bővebben az Adatkezelési szabályzatban olvashatsz.

Fiók törlésének megszakítása:

Jelentkezz be Facebook-fiókodba a fiók törlése után 30 napon belül.

Kattints a Törlés megszakítása lehetőségre.

2020. szept. 3. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!