Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges, hogy facebookon...

Lehetséges, hogy facebookon az ismerőseim látják a szülinapom akkor is, ha privátra van állítva?

Figyelt kérdés

Beállítottam a szülinapomnál, hogy a hónapot & napot csak én láthassam.

Viszont furcsa, mert ennek ellenére is sokan rám írtak, olyan emberek is akik nem tudom honnan máshonnan tudnák.. (Pl egy random külföldi srác akivel egyszer találkoztunk, egy kolléga az új munkahelyemen, stb)

Beszélgetés közben mondani direkt nem szoktam hogy mikor van, a facebookon kívül meg nem nagyon vagyok ilyen "személyes" oldalakra regisztrálva.

Honnan szedhetik az infót? Lehetséges, hogy valahogy mégis hozzáférnek és látják? Ha igen, hogy lehet beállítani hogy tényleg ne legyen látható?

2020. ápr. 15. 09:28
 1/2 Koplárovics Béci ***** válasza:
50%
Arra gondoltál már, hogy ha valaki, aki tudja, és ír a faladra, hogy boldog szülinapot, azt más is látja és tudja értelmezni?
2020. ápr. 15. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Természetesen gondoltam rá, pont ezért tiltottam le már 4-5 éve hogy tudjon más írni a falamra. Azóta nem oldottam fel egy napra se.

(És saját oldalra kirakott posztban se jelölt meg senki.)

2020. ápr. 15. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!