Mit tehetnék? Hányszor kéne jelenteni?
Először is, kérlek, csak normális válaszolók írjanak. Tudom.. Hülyeség volt. Bánom is, :/
Mikor kisebb voltam, az osztályomban nagyon menő volt ez a Tiktok hülyeség, akinek nem volt, azt lenézték.. Ma magamra kerestem neten, mert kíváncsi voltam valamire, aztán megtaláltam azt a Tiktok oldalamat.. Próbáltam bejelentkezni, nem ment.. Semmit nem tudok, csak a felhasználónevemet. Olvastam valahol, hogy ha jelentgetem akkor lehetséges, hogy letörlik, de hányszor kéne jelenteni? :/
16 l
Vagy lehet a Tiktoknak írni? Mondván, hogy valaki visszaél a videóimmal.. Vagy valami? :/
Azzal sikerülhetne?

Jelszó emlékeztető. Szánod bánod? Ha jelentgeted többször csak előrébb kerül a rendszerben, de azzal csak annyit érsz el, hogy az összes jelentésed egyhuzamban utasítják el. Nem emiatt nem fogják törölni.
Nem lehet, hogy facebookal, Instagram, Googlelel regisztráltál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!