Hogyan deríthetném ki, hogy ki törölt ki a Facebook ismerősei közül?
Illetve téged zavar, ha valaki kitöröl? Nem szeretnéd megtudni, hogy ki volt az?
Nem az ismerőseim száma miatt kérdezem, hanem csak érdekel, hogy ki az, aki nem visel el 😊

Én az a falyta ember vagyok akit pont nem érdekel hogy, ki mit gondol rólam. Ha kitörölt akkor:
1) Vagy nem érinkeztünk annyit hogy számítson. Ez önmagát magyarázza.
2)Annyira nem bírja a pofámat, hogy az ismerősei között sem tud elviselni. Ebben az esetben mindkettőnknek csak jobb lesz.
Ezzel együtt nekem csak olyan ismerőseim vannak facebookon, akikkel irl is találkozom.

Sehogy. Böngésző kiegészítők vannak erre, de útólagosan nem tudják megmondani, hogy ki törölt le.
Engem nem zavar egyébként. Én is pár hetente törlök embereket. Minden jelölést elfogadok, de ha nincs köztünk semmi kommunikáció, akkor nincs értelme, hogy ismerősöm legyen. Alapvetően 90%-ban olyan ismerőseim vannak facen csak, akikkel utcán összefutva beszélnék pár szót

Nem mutatja, hogy ki törölt, csak abból tudod, hogy ha megkeresed, már nem ismerősöd.
Egyébként meg ezen csak dedósok izgatják magukat. Pont magasról teszek rá, ki töröl Facebookról...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!