Gmail cím ötletekben segítség? PLS.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy teljesen új email címet, amivel sehova nem regisztrálok, csak nagyon közeli barátoknak osztanám meg, hogy ott beszélgessünk, mert a fbom le fogom töröni (negatív élmények miatt). Lényeg lenne, hogy ne legyem össze vissza betű, jel stb. Olyan legyen ami pl. munkáltatónak is meglehet mutatni, hogy ide küldhet értesítést valamiről, de persze nagyon diszkrét mert furcsa fóbiám van, hogy félek, ha megtudják a teljes nevemet és minden hülyeségtől a perverz dolgokig küldenek nekem cuccokat. Ezért se lesz profilképem, max ami jellemez engem. Egyedül a "mónika" név kéne benne lennie, e csak rövid betűkkel gondolom. Random számokat se szeretem, mert képtelen vagyok megjegyezni. 86 a kedvenc számom. Előre is köszi ha segítetek!2020. aug. 26. 02:29
11/12 anonim válasza:
Itt megtalálod a választ a facebook fiók törlésére.
12/12 anonim válasza:
Leírhatod a neved vagy valamilyen más szót nem magyarul és visszafele
PL: wolf-flow
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!