Szerintetek ez mi? Illetve kellene félnem?
Hülye voltam és kiváncsi, megnéztem mi van a dark weben. De nem közvetlen a gépemről, tehát semmilyen adatot nem szerezhetett meg elméletileg.
Googlén meg az automatikus kitőltést használva. Egy felnőtt tartalmú oldalon véletlen kitőltőttem a regisztrációt, nem regisztráltam csak beírta a telefonom, ezen kivül instagrammon jelőltem be felnőteknek szoló oldalt.
Ez 1-3 órája lehetett. 30-40 perce kb kaptam egy emailt, hogy mi69x megjelőlt egy dokumentumban és Sofia Moor egy videót küldőtt. Az igazából pdf és azon belül van egy videó, nem índitottam el. Ezután töröltem a filet és az emailt is, illetve tiltottam amennyire lehet.
Szerintetek van okom a félelemre? A Dark webnek köze lehet hozzá? Úgy hogy pendriveról futattva linuxon nézelődtem miközben a meghajtoim kivoltak húzva?
Bár szerintem inkább az instagram vagy a másik. Vagy ez random hogy nekem jött?
Az emailben még a google címe is szerepel.
Akkor szerintem ezentúl mászkálj éjszakánként a város legelvetemültebb drogtanyái környékén, csak hogy tudd, hogy mi van a világban.
Sőt, utazz el Szíriába, és kóborolj az ISIS bunkerei környékén, csak mert jobb, ha tudod, hogy mi van valójában a világban.
Szerintem a dark webes böngészésnek semmi köze ehhez: "Googlén meg az automatikus kitőltést használva.".
Ha nem adtál meg semmilyen adatot sehol: "véletlen kitőltőttem a regisztrációt, nem regisztráltam csak beírta a telefonom".
Valószínűleg csak spam.
"Az igazából pdf és azon belül van egy videó, nem índitottam el."
Miért nyitod meg tök idegenek levelét, de főleg miért nyitod meg a csatolmányukat?!?!? Azt fogod hinni hogy csak öncélú sértegetés ha leidiótáznak, de így lehet a legjobban összeszedni a kémprogramokat meg zsarolóvírusokat.
Meg ennyi ésszel a "darkweben" böngészni, majd előadni nagy tudálékosan megpróbálva kioktatni itt a többieket, hogy mi illegális meg mi nem, mintha lenne fogalmad arról hogy mit is csinálsz.
Értek hozzá megnyugodhatsz. Csak ez az email volt most random nagyon.
Ha meg dark weben nem nézel redroomokat és gyerek megrontásokat, illetve drogokat vagy fegyvereket meg nem bérelsz hackert meg ilyesmik. Akkor szerinted illágálisat művelsz? Mert szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!