Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail cím ötletekben segítség?...

Gmail cím ötletekben segítség? PLS.

Figyelt kérdés
Szeretnék egy teljesen új email címet, amivel sehova nem regisztrálok, csak nagyon közeli barátoknak osztanám meg, hogy ott beszélgessünk, mert a fbom le fogom töröni (negatív élmények miatt). Lényeg lenne, hogy ne legyem össze vissza betű, jel stb. Olyan legyen ami pl. munkáltatónak is meglehet mutatni, hogy ide küldhet értesítést valamiről, de persze nagyon diszkrét mert furcsa fóbiám van, hogy félek, ha megtudják a teljes nevemet és minden hülyeségtől a perverz dolgokig küldenek nekem cuccokat. Ezért se lesz profilképem, max ami jellemez engem. Egyedül a "mónika" név kéne benne lennie, e csak rövid betűkkel gondolom. Random számokat se szeretem, mert képtelen vagyok megjegyezni. 86 a kedvenc számom. Előre is köszi ha segítetek!

2020. aug. 26. 02:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
tfmnktrll86
2020. aug. 26. 03:03
 2/12 A kérdező kommentje:
könnyen kiolvasható is legyen, és ne össze vissza betűk ezt még kihagytam. meg látszódjon a "monika" vagy "moni"
2020. aug. 26. 03:06
 3/12 savanyújóska ***** válasza:
Legegyszerűbb a vezetéknevedből 1-2 betűt hozzátenni, pl. nekem humat@gmail.com a címem (természetesen valójában nem, de ha huma tibor, vagy tihamer lennék, ez lenne a logika), esetedben pl. lehet kmonika86, vagy ennek valamelyik verziója. Egyébként szerintem ha nagyon közeli barátoknak csinálod, maradjon is úgy, a munkáltató pedig kapjon egy másikat. (Nem fog mindenfélét ráküldeni, de nagyon nehéz lesz szétválogatni, és követni az üzeneteket, ha a munka és a magánélet is egy helyen van.
2020. aug. 26. 03:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Mindenképp egy emailt akarok egyéb okok miatt, de az ötelted tetszik. amúgy se szoktak küldözgetni emaileket de csak biztonság kedvéért is.kmonika86 szuper bár a k helyett más betu lesz ugye :D. segitenel még abbam hogy milyen profilképet rakjak ki?arcképet semmiképp mert fóbiám van miatta, valami teljesen szimpla mint virág emlék, hely ilyenek?
2020. aug. 26. 03:21
 5/12 anonim válasza:
Profilképnek nekem például egy olyan kép van, amin háttal állok a kamerának.
2020. aug. 26. 03:25
 6/12 A kérdező kommentje:
hát egyáltalán nem szeretnék látszni benne. háttal se ldalt se sehogy azaz mintha anonim lennek majdnem
2020. aug. 26. 03:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Másik meg, hogy teljesen végleg lehet törölni a facebookot? Mármint, hogy egyáltalán nem látszik majd a proilom, ismerősök se tudnak megkeresni? Beírjak mondjuk a nevemet azt csak egy üres oldal lesz ott vagy hogy van ez?
2020. aug. 26. 03:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem egy bitemoji kepem van kint az egy ilyen rajzolt kep hasonlit ram de megsem en vagyok.

Nekem egy latin szo az emailom

2020. aug. 26. 07:00
 9/12 anonim ***** válasza:

ludmilla86@...

Ebbe minden benne van :D

Ui: ha nem érted, akkor nem láttál még maunikashow-t :D

2020. aug. 26. 09:47
 10/12 A kérdező kommentje:
9-es egyből leesett :D maunika kedves..
2020. aug. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!