Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vélemények erről a routerről?

Vélemények erről a routerről?

Figyelt kérdés

Jelenleg az alap Telekomos Sagem routert használom de az 1 emelettel feljebb már nem is fogható.

Ez jobb lenne annál?

[link]

2020. aug. 18. 20:45
1 2
 11/15 Derwer ***** válasza:
Igen, ezek AC-s kliensek, segít majd az új router.
2020. aug. 19. 09:37
 12/15 A kérdező kommentje:

És akkor ez a TP-Link jó lenne? Mert 50 ezerig hajlandó lennék elmenni hogy a lehető legjobbat hozzam ki a dologból.

Még ezt a kettő márkát néztem ki, tudom ezek nem tudnak AX-es szabványt de annyira nem gond nekem inkább a jelerőssége a fontos.

[link]

[link]

2020. aug. 19. 09:47
 13/15 Derwer ***** válasza:

Lehet tesztet keresni a képességeikről... Én inkább AX-eset vennk a jövőre való tekintettel.

Az ASUSWRT vs TPLINK között pedig az alábbi módon dönts:

A TPLINkek általában fapadosak, és elégségesek otthonra, mindenféle sallang nélkül.

Az ASUSWRT-s routerek a skála ellenkező pólusán vannak: alapból okos firmware-t kapsz, ami tud QoSt, VPNt, MESH rendszerbe illeszthető, stb.

A kérdés, hogy szükséged vna-e extrákra és MESH bővíthetőségre vagy sem?

2020. aug. 19. 09:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Annyi a lényeg hogy mindenhol legyen normálisan erős jel, más extra nem érdekel.

Ezért gondoltam hogy ami valamivel drágább az talán erősebb is.

2020. aug. 19. 10:04
 15/15 Derwer ***** válasza:
Mivel nehéz megítélni, hogy végül egyetlen routerrel pontosan megkapod-e amit szeretnél az AIMESH továbbra is egy szignifikáns előny az ASUS oldalán. A fő asus router lehet AX-es, a plusz AP - ha kellene - lehet egy használt, régebbi AC-s aimesh kompatibilis router. (nem vagyok biztos benne, de szerintem képes lenne egyik frekit a két router között használni a másikat meg a kliensekkel. persze ekkor elveszik az egyik frekvenciás, potenciálisan a 2,4ghz, ami ha van pl egy kindle-d ami csak 2,4et tud akkor nagy szívás)
2020. aug. 19. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!