72 órára ideiglenesen letiltott az FB, közösségi irányelveket sértettem, de miért?
Persze. Ezt most így ide nyomod, de kamu szöveg. Nincs ismerősőd aki csak a messengert használja és kitiltották... De azért szép probálkozás. :) Ha ilyen rendszerhiba lenne, akkor a Facebook elismerte volna, elnézést kértek volna, és feloldják azokat akiket tiltottak. Nem maradnak letiltva. Volt korábban ilyen, hiba. Akkor a sajtóban is megjelent, és a Facebook is javította mi hamarabb. Jelenleg nem volt semmi.
Na és akkor most mondom el nektek: Fejlesztőként dolgozok ott. Szóval. Puszi pá.
"Nincs ismerősőd aki csak a messengert használja és kitiltották"
Nekem is van ilyen ismerősöm.
A facebook fel sincs neki rakva, egyedül egy játékot játszik, amin be a lépve (Arena of Valor)
Messengert kb egy órát használja naponta, legtöbb ismerősével (velem is) máshol tartja a kapcsolatot.
Korábban végleges tiltást kapott, most egy másik profilt csinált, de beleesett a 72 órába.
"Na és akkor most mondom el nektek: Fejlesztőként dolgozok ott. Szóval. Puszi pá"
Legalább mostmár értem, miért ekkora bughalmaz az egész
Most már érthető, hogy történhetett az, hogy egy mezei .txt fájban(!!) voltak nyilvánosan elmentve jelszavak.
Érthető, hogy hogy fordulhatott elő, hogy némely profil forráskódjában benne volt az adott profil jelszava(!)
Fejlesztő vagy, most már mindent értek, köszi!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!