Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 72 órára ideiglenesen letiltot...

72 órára ideiglenesen letiltott az FB, közösségi irányelveket sértettem, de miért?

Figyelt kérdés
Minden ok nélkül ezt írta ki nekem is meg az osztálytársamnak is, és se üzenetet se kommentet nem tudunk küldeni, egyetlen egy posztot nem tudunk kitenni.Valaki tudna segíteni ebben?

#Facebook #tiltás #ideiglenes felfüggesztés #Közösségi irányelvek megsértése
2020. aug. 15. 11:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
17%

Persze. Ezt most így ide nyomod, de kamu szöveg. Nincs ismerősőd aki csak a messengert használja és kitiltották... De azért szép probálkozás. :) Ha ilyen rendszerhiba lenne, akkor a Facebook elismerte volna, elnézést kértek volna, és feloldják azokat akiket tiltottak. Nem maradnak letiltva. Volt korábban ilyen, hiba. Akkor a sajtóban is megjelent, és a Facebook is javította mi hamarabb. Jelenleg nem volt semmi.

Na és akkor most mondom el nektek: Fejlesztőként dolgozok ott. Szóval. Puszi pá.

2020. aug. 17. 01:27
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs ismerősőd aki csak a messengert használja és kitiltották"

Nekem is van ilyen ismerősöm.

A facebook fel sincs neki rakva, egyedül egy játékot játszik, amin be a lépve (Arena of Valor)

Messengert kb egy órát használja naponta, legtöbb ismerősével (velem is) máshol tartja a kapcsolatot.

Korábban végleges tiltást kapott, most egy másik profilt csinált, de beleesett a 72 órába.

2020. aug. 17. 09:50
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"Na és akkor most mondom el nektek: Fejlesztőként dolgozok ott. Szóval. Puszi pá"

Legalább mostmár értem, miért ekkora bughalmaz az egész

Most már érthető, hogy történhetett az, hogy egy mezei .txt fájban(!!) voltak nyilvánosan elmentve jelszavak.

Érthető, hogy hogy fordulhatott elő, hogy némely profil forráskódjában benne volt az adott profil jelszava(!)

Fejlesztő vagy, most már mindent értek, köszi!! :)

2020. aug. 17. 09:52
 34/36 A kérdező kommentje:
01:27 Szerintem egyébként te nem lehetsz fejlesztő mert lerí rólad hogy kb. nyolc osztályod van az is 10 év alatt. Borzasztóan buta,tanulatlan és primitív vagy sajnos, dehát ezzel nem lehet mit kezdeni. És, hogy ilyeneket hazudgálsz, hogy fejlesztő vagy, azt egy privát üzenetre se tudod hogy kell válaszolni, inkább ide kimásolod, arra utal, hogy nagyon iskolázatln vagy IT területről meg ne is beszéljünk.
2020. aug. 17. 12:57
 35/36 BlindGod válasza:
100%
Én is tíltást kaptam meg legalább 2 másik ismerősöm ugyanazon a reggelen amikor ti is. Üzenem a nehézfejű anonim válaszolónak, hogy semmi sértőt nem kommentelek és osztok meg. Megosztásom kb. 1 éve nem volt. Ma reggel viszont újabb tíltást kaptam. Újfent semmi sértő ellenében. Még privát üzenetben sem küldök semmi sértőt. Ha pedig sértő csoportban lennék ami kb. 10db adok veszek és 1db autós csoport. Feltételezem, hogy akkor ha a csoportban osztanak meg sértőt akkor a csoport többi tagját is tíltania kellene a rendszernek avagy az algoritmusnak köhmn. Sok értelme ugyan nem volna mert a szankciónak a sértőre kellene vonatkoznia. A sajtóban a tíltási balhé megjelent valóban, de elnézést azért nem kértek. Hiba pedig, ha akkor volt most miért ne lehetne okostojás fejlesztő Úr? Azt kívánom, hogy tíltsanak le téged is ugyanúgy ahogy minket, hogy tudod hogy semmi sértőt nem osztasz meg és majd nézz szépen ki a fejlesztő fejedből hogy wtf!? A múltkori hullámnál a jelentési oldal sem működött ahol írhatsz pár sort hogy miért nem értesz egyet a szankcióval. Most el tudtam küldeni. Baromira dühítő, mert a facebookot kb. kapcsolattartásra használom semmi másra. Szerintem most ezzel a lendülettel elküldöm pár sajtoorgánumnak, hogy hátha megírják és akkor örülhetsz.
2020. szept. 10. 08:07
 36/36 BlindGod válasza:
2020. szept. 10. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!