72 órára ideiglenesen letiltott az FB, közösségi irányelveket sértettem, de miért?
Sőt! Még egy saját képet sem raktam ki, soha de soha magamról és még emiatt sem tiltottak le, hogy "nem tudnak beazonosítani".
Szóval, ok nélkül nem függesztenek fel.
#8: "náci propaganda hirdetése megtűrt"
Nem csak annak (sőt a "nácikat" kevésbé tűrik - legalábbis kis hazánkból - lásd a kuruc.info vagy Toroczkai László vagy a Betyársereg letiltását), hanem a szélsőbaloldali anarchista Antifa-é, a rasszista/szobordöntögető/rongáló BLM-é is, vagy a többségi társadalmat hergelő kisebbségek uszítását is - hogy lefedjük a teljes spektrumot, ugye. ;)
Én is így jártam ma. :/
Ok nélkül, üzenem itt a többieknek.
Littizina írta privátba nekem:
"Gratulálok az értelmi fogyatékos szintedhez, többen is írták hogy így jártak hogy ok nélkül függesztették őket, gondoltam írok neked mielőtt letiltanálak azért mert alkalmatlan vagy normálisan kommunikálni, csak dühítő hogy ilyen emberek léteznek mint te, akik abban lelik az örömüket, hogy névtelenül hergelik a másikat."
Még mindig azt tudom mondani: Ok nélkül nem tiltanak! Valszeg valamit megosztottatok, vagy vírust kaptatok be, vagy olyan csoport tagjai voltatok. Nincs ok nélküli tiltás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!