Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 72 órára ideiglenesen letiltot...

72 órára ideiglenesen letiltott az FB, közösségi irányelveket sértettem, de miért?

Figyelt kérdés
Minden ok nélkül ezt írta ki nekem is meg az osztálytársamnak is, és se üzenetet se kommentet nem tudunk küldeni, egyetlen egy posztot nem tudunk kitenni.Valaki tudna segíteni ebben?

#Facebook #tiltás #ideiglenes felfüggesztés #Közösségi irányelvek megsértése
2020. aug. 15. 11:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
15%

Sőt! Még egy saját képet sem raktam ki, soha de soha magamról és még emiatt sem tiltottak le, hogy "nem tudnak beazonosítani".

Szóval, ok nélkül nem függesztenek fel.

2020. aug. 15. 12:52
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Mara virradora tobbekkel ez tortent. Eddig ugy tunik, valami malor tortent. Turelem.
2020. aug. 15. 13:05
 13/36 anonim ***** válasza:
91%

#8: "náci propaganda hirdetése megtűrt"

Nem csak annak (sőt a "nácikat" kevésbé tűrik - legalábbis kis hazánkból - lásd a kuruc.info vagy Toroczkai László vagy a Betyársereg letiltását), hanem a szélsőbaloldali anarchista Antifa-é, a rasszista/szobordöntögető/rongáló BLM-é is, vagy a többségi társadalmat hergelő kisebbségek uszítását is - hogy lefedjük a teljes spektrumot, ugye. ;)

2020. aug. 15. 13:10
 14/36 A kérdező kommentje:
12:52 te nem vagy normalis amugy :DDDD
2020. aug. 15. 13:30
 15/36 anonim válasza:
100%
Nekem is és a bátyámnak is ugyanúgy felfüggesztették 72 órára, pedig nem is használtuk akkor, lehet valami hiba a rendszerben.
2020. aug. 15. 16:22
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem az első ilyen eset egyébként
2020. aug. 15. 16:39
 17/36 Sztepi válasza:
100%

Én is így jártam ma. :/

Ok nélkül, üzenem itt a többieknek.

2020. aug. 15. 16:52
 18/36 anonim ***** válasza:
14%

Littizina írta privátba nekem:

"Gratulálok az értelmi fogyatékos szintedhez, többen is írták hogy így jártak hogy ok nélkül függesztették őket, gondoltam írok neked mielőtt letiltanálak azért mert alkalmatlan vagy normálisan kommunikálni, csak dühítő hogy ilyen emberek léteznek mint te, akik abban lelik az örömüket, hogy névtelenül hergelik a másikat."

Még mindig azt tudom mondani: Ok nélkül nem tiltanak! Valszeg valamit megosztottatok, vagy vírust kaptatok be, vagy olyan csoport tagjai voltatok. Nincs ok nélküli tiltás!

2020. aug. 15. 19:54
 19/36 A kérdező kommentje:
Mindenki lepontoz teged, mert te nem vagy normalis. Tobben leirtak hogy ok nelkul, valszeg valami hiba csuszott a rendszerbe, te meg keptelen vagy felfogni es mondod a magadet nevtelenul, valaszolni meg ugyebar nem mersz mert ahhoz kellene pofa is. Tiszta gaz amit csinalsz, privat uzenetet ide kimasolsz, teged minosit, hogy valaszolni se mersz. Meg mindig az a velemenyem, hogy alkalmatlan vagy a kommunikaciora. :))))) es ami pedig ok nelkul tortent az valoban ok nelkul, hiaba magyarazol te nagy IT zseni, atom buta vagy ehhez, hiszen fel sem fogod az egeszet.
2020. aug. 16. 11:23
 20/36 anonim válasza:
100%
Engem is letiltott tegnap 3 napra "gyermekek ellen irányuló szexuális bántalmazásra utaló bejegyzés miatt", holott hetek óta nem osztottam meg semmit :D
2020. aug. 16. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!