Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 72 órára ideiglenesen letiltot...

72 órára ideiglenesen letiltott az FB, közösségi irányelveket sértettem, de miért?

Figyelt kérdés
Minden ok nélkül ezt írta ki nekem is meg az osztálytársamnak is, és se üzenetet se kommentet nem tudunk küldeni, egyetlen egy posztot nem tudunk kitenni.Valaki tudna segíteni ebben?

#Facebook #tiltás #ideiglenes felfüggesztés #Közösségi irányelvek megsértése
2020. aug. 15. 11:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%
19: Oké, oké. Érdekes módon mások meg nem kaptak. :). Én se kaptam sose. Mindig van oka...
2020. aug. 16. 20:51
 22/36 anonim válasza:
100%
kedves 21, szerinted a facebook tévedhetetlen? nem lehet ok az, hogy valami trágya került a gépezetbe?
2020. aug. 16. 23:01
 23/36 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem csinálsz semmit nem tilt le. Algoritmus tilt le, de ahhoz valamit csinálnod kell.... :). Valamit csinátlatok, valahol benne voltatok, az is elég, ha egy szélsőséges csoportba vagytok.
2020. aug. 16. 23:33
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

"Valamit csinátlatok, valahol benne voltatok"

Vagy valahol nem voltak benne, vagy valamit nem csináltak.

"Silence is oppression" - ugyebár. ;)

2020. aug. 16. 23:46
 25/36 anonim ***** válasza:
25%
Hát nem ugyebár ... Azért nem mindegy mit írsz ki. Megvannak a felhasználási feltételek és az adott ország törvényei is vonatkoznak a felhasználókra. Ugyancsak azt tudom mondani: Ok nélkül nem tiltanak. Tök érdekes engem és ismerőseimet sem tiltották sohase. :). Amilyen kommenteket szoktam 1-1 cikk, bejegyzés alatt látni, vagy politikusok oldalán. Vagy egy halálesetnél. Az a mocskolódás. Nem is csodálom, hogy raknak kifelé titeket.
2020. aug. 16. 23:58
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nem ugyebár ... Azért nem mindegy mit írsz ki. Megvannak a felhasználási feltételek és az adott ország törvényei is vonatkoznak a felhasználókra."

Akkor nem értetted.

A "silence is opression" - mostanság - arra vonatkozik, hogy aki hallgatólagosan nem támogatja például a Black Lives Matter-t (mert nem érdekli őt, mert az országában nem volt fekete rabszolgaság,...), az - a progresszivitás jegyében - rasszista, elnyomó (még akkor is, ha különben nem is az).

Szóval modern világunkban már az is probléma, ha hallgatsz, nem tevékenykedsz - már az is valakinek az irányelveit sértheti. ;)

"Megvannak a felhasználási feltételek és az adott ország törvényei is vonatkoznak a felhasználókra."

Amiket a Facebook sokszor áthág.

"Amilyen kommenteket szoktam 1-1 cikk, bejegyzés alatt látni, vagy politikusok oldalán."

Látod épp ez az.

A közel 100 hirdető - élükön az Unileverrel - is azért hagyta ott a Facebookot, mert nem tett kellő lépéseket a "hate speech" megfékezésére:

[link]

2020. aug. 17. 00:38
 27/36 anonim ***** válasza:
20%
Érdekes módon én még sem posztolok semmit, nem szólok hozzá semmihez ... Mégsem tiltottak ... ;)
2020. aug. 17. 00:43
 28/36 A kérdező kommentje:
00:43 kajak nyomd mar el vegre magad, ertetlen szr vagy. Hiaba magyaraznak neked 10en, keptelen vagy felfogni hogy ez rendszerhiba es nem azoke akiket tiltottak. Persze mindenkit egyidoben ugyanazert letiltanak. Mindenki pont abban az egy napban posztolt meztelen fotokat. Tiszta gyasz vagy, halkulj vegre el. Kosz
2020. aug. 17. 00:49
 29/36 anonim ***** válasza:
33%
Ja. Mindenkit. Engem nem. Egy ismerősőmet sem. Egy csoportban sem volt erről szó és egy hír sem jelent meg erről. De persze mindenkit. Bár ilyen stílussal, ami neked van, nem csodálom... :)
2020. aug. 17. 01:08
 30/36 anonim válasza:
100%

egy ismerősöm kapott 72 órát, aki csak a messengert használja, családi és baráti kapcsolattartásra, magát a facebookot egyáltalán nem. saját bevallása szerint nem küldött semmit, ami az irányelveket sérthetné. lájkolni sem lájkol.

nos, kedves /29, őt miért tiltották? értem én, hogy az facebook-árjaságod sérti, ha valaki másnak is lehet igaza, de könyörgöm, lásd be, hogy valami baki van a rendszerben.

...mint ahogy a facebook sem, te sem vagy tévedhetetlen...

...te értetlen szardarab :)

2020. aug. 17. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!