72 órára ideiglenesen letiltott az FB, közösségi irányelveket sértettem, de miért?
"Valamit csinátlatok, valahol benne voltatok"
Vagy valahol nem voltak benne, vagy valamit nem csináltak.
"Silence is oppression" - ugyebár. ;)
"Hát nem ugyebár ... Azért nem mindegy mit írsz ki. Megvannak a felhasználási feltételek és az adott ország törvényei is vonatkoznak a felhasználókra."
Akkor nem értetted.
A "silence is opression" - mostanság - arra vonatkozik, hogy aki hallgatólagosan nem támogatja például a Black Lives Matter-t (mert nem érdekli őt, mert az országában nem volt fekete rabszolgaság,...), az - a progresszivitás jegyében - rasszista, elnyomó (még akkor is, ha különben nem is az).
Szóval modern világunkban már az is probléma, ha hallgatsz, nem tevékenykedsz - már az is valakinek az irányelveit sértheti. ;)
"Megvannak a felhasználási feltételek és az adott ország törvényei is vonatkoznak a felhasználókra."
Amiket a Facebook sokszor áthág.
"Amilyen kommenteket szoktam 1-1 cikk, bejegyzés alatt látni, vagy politikusok oldalán."
Látod épp ez az.
A közel 100 hirdető - élükön az Unileverrel - is azért hagyta ott a Facebookot, mert nem tett kellő lépéseket a "hate speech" megfékezésére:
egy ismerősöm kapott 72 órát, aki csak a messengert használja, családi és baráti kapcsolattartásra, magát a facebookot egyáltalán nem. saját bevallása szerint nem küldött semmit, ami az irányelveket sérthetné. lájkolni sem lájkol.
nos, kedves /29, őt miért tiltották? értem én, hogy az facebook-árjaságod sérti, ha valaki másnak is lehet igaza, de könyörgöm, lásd be, hogy valami baki van a rendszerben.
...mint ahogy a facebook sem, te sem vagy tévedhetetlen...
...te értetlen szardarab :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!