Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért nem müködik ?

Mért nem müködik ?

Figyelt kérdés

sziasztok connect box internetem van mikor erösebb internetet kértem akkor eszt a modemot kaptam a régit ugye el vitték jo sokáig használtam eszt a modemet tök jo volt

de mostanában el kezdett ujra indulgatni van mikor napokig semmi baja de egyet gondol és ujra indul van mikor egésznap eszt csinálja és hát multiplayer játékoknál nem élvezetes mi lehet a baja ?

hivd fel a upc-ket hivj szerelöt ezekre én is gondoltam de hátha kézileg valamit lehet vele csinálni mert multkori napokban nem volt vele semmi gond

meg olyat is csinál hogy modem mutassa hogy van net de a gép az nem

2020. aug. 7. 20:57
 1/2 ThodEE GoD ***** válasza:
2020. aug. 7. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Feltételezem, hogy ezek a szolgáltató tulajdonában lévő szerkentyűk, ami azt jelenti, hogy ha valamelyikőjük meghibásodik, vagy elromlik, akkor ingyen kicserélik. Szóval mindenképp jó ötlet lenne felhívni őket, és jelenteni a problémát.

2020. aug. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!