Google Drive hogy működik? Főleg a jogosultság kezelés?
Egyszerűen nem értem az egész működését. Több dolog előtt is értetlenül állok. Kérlek, segítsetek.
- Ha a munkahelyem megoszt velem egy táblázatot szerkeszthetőre és én tovább küldöm a saját gmail címemről, miért nem kérdezi meg, hogy milyen jogosultságot adok és miért csak olvashatóra kapja meg a kolléga?
- Előző szituáció, csak nem gmailre tovább küldve. Akkor sem kérdezi meg, de ha utólag meghívom azt az email címet szerkeszthetőre, olyasmit ír, hogy ez nem gmailes cím, így bárki hozzáférhet, ha folytatom. Ez mit jelent? Ki az a bárki?
- Az összes gmailben küldött mellékletem fent van a driveon, holott én soha nem mentettem oda őket. Ha kitörlöm onnan, eltűnik az emailekből is?
- Egy ismerősöm feltöltött fotókat a saját drivejára és megosztotta velem. Tulajdonképpen hozzáférést adott. Akkor miért vannak az én driveomban (és foglalják a helyet). Amikor megnyitom a linket, miért nem az ő drivejába jutok a hozzáféréssel?
- Amikor egy online táblázatot, vagy doksit küldök gmailben, miért van az, hogy néha feljön az az ablak, hogy milyen jogosultságot adok a címzettnek, néha nem? Ez mitől függ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!