Linux jogosultság miért nem működik?
Visszaállítottam a 4 nappal ezelőttit, amikor tutira jó volt minden, de ugyanaz. Egy másik desktopon is frissítettem, ott semmi gond nincs, ezek voltak az utolsó frissítések:
json-c
JSON manipulation library - shared library
openssl
secure sockets layer toolkit - cryptograpic utility
apport
automatikusan generál jelentéseket az összeomlásokról
aptdaemon
tranzakció-alapú csomagkezelő szolgáltatás
Erre gondolok, ahol a képen Jamie van.
Szóval az eszközök alatti partíciókkal van a gond, egyiken a windows,a másikon zenék, filmek fotók vannak, meg két mappa, ami még gondolom a windowshoz tarozik (system volume information, $ recicle.bin). Ha letöltök valamit, akkor azt sem engedi a szokott helyre, másik partíciót ajánl fel.
azon gondolkodom, hogy talán az lehet a baj, hogy a mobilnet miatt usb-n szoktam csatlakoztatni a mobilt, és mivel új a telefon nem nagyon tudtam hirtelen előcsalni a fájlátvitelt, mert csak akkor jön elő alapból az a menü, mikor csatlakoztatva van, és ezért egy párszor kihúzgáltam a mobilt, hogy feldobja a fájlátviteles menüt, Most már persze tudom, hogy kell előcsalni, de könnyen lehet hogy ezzel kavartam be valamit.
A media mappában
media/donnie/új kötet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!