Letezik a fb messengert hasznalo asztali alkalmazas windowsra,,hogy ne kelljen hozza a bongeszo?
Figyelt kérdés
hogy ugy mi#ukodjon mint regen az msn2020. aug. 3. 21:37
1/10 anonim válasza:
A Microsoft Store-ban nézted már?
2/10 A kérdező kommentje:
nem, meg nem. Nem hasznalom.
2020. aug. 3. 22:02
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
feltettem a Microsoft store -bol...de nem mutatja,hogy pl ki elerheto, mint a fb eseten a weboldalon...csak azt mutatja akivel mar beszeltem
lassuk a tobbi alternativat..
2020. aug. 3. 22:08
5/10 anonim válasza:
Ne téveszd össze a telót a PC-vel.
Amit te szeretnél, azt PC-re nem fogsz találni.
6/10 anonim válasza:
Miért nem használod a böngészőben? (Csak úgy kíváncsiságból)
7/10 A kérdező kommentje:
mert akkor tudom hatterbe futtatni, pl leteszi nekem az ora melle, nincs szem elott. csak akor jon fel mikor van uzenet pl.
de ha nincs, akkor nincs.
2020. aug. 4. 09:23
8/10 anonim válasza:
#5 vagyok:
Most már értem! Azt tapasztalatból tudom hogy ha nem lépek ki a face-ből, és bezárom a Chrome-ot, az üzenetek akkor is felugranak a jobb alsó sarokban!
Ezzel esetleg tudsz valamit kezdeni. Persze ha újra megnyitod a Chrome-ot, akkor ez megszűnik.
9/10 anonim válasza:
#8 vagyok:
Más böngészővel még nincs tapasztalatom.
10/10 A kérdező kommentje:
Megnezem, koszonom!
2020. aug. 5. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!