Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nálam nem elérhető még...

Csak nálam nem elérhető még mindig az asztali Facebook új designja?

Figyelt kérdés
Mindegyik ismerősömnél már átváltott az új designra, nálam még mindig nincs ott az opció, hogy "Switch to new Facebook".

2020. jún. 30. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

A facebook felhasználókat több szerver szolgálja ki. Nyilván nem egyszerre frissül az összes, különben leállna a szolgáltatás.

Előbb utóbb nálad is frissül majd.

(személyes vélemény: örülj neki. nekem az volt az első, hogy visszaváltottam, mert 1440p-n úgy néz ki mint egy 27"-os tablet. borzalom.)

2020. jún. 30. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Az új design nekem se jött be az asztali verzión, gyorsan vissza is váltottam. Mobileszközön jók a nagy ikonok, meg hasonlók, de laptopon, pc-n nagyon frusztráló és semmit sem találok meg rajta
2020. jún. 30. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Ez mobilfelület, nem PC-felület, nem is értem melyik észlény fejéből pattant ki, hogy PC-n is ez legyen... Remélem nem lesz végleges és mindig lesz lehetőség a régi felületet használni, mert az sokkal-sokkal jobb PC-re.
2020. jún. 30. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
#3 vagyok. Mellesleg nálam is megjelent, első adandó alkalommal vissza is váltottam.
2020. jún. 30. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!