Random letöltés belassulás. Ehhez a hálózati kártyához nincs más driver?
Sziasztok! A gépembe egy Intel 82567LF-3 típusú hálózati kártya található, és 1 az 1-be ugyanez a problémám, nekem is random belassul rohamosan a letöltési sebességem: [link]
Mint az a kommentek során kiderült: "A megoldást hosszas tesztelés után egy régi intel driver jelentette, amivel nem jelentkezett a probléma. A windows driver frissítés kikapcsolását emiatt elfogadtam megoldásként."
Nemrég telepített, frissített Win 8.1 van a gépemen. Nagy valószínűséggel nálam is driver gond lesz, azonban nem találtam még az intel oldalán sem megfelelő régebbi drivert hozzá, valaki tudna linkelni ehhez a hálókártyához egy régebbi drivert? :/ Nagyon idegesítő, hogy random belassul a netem így kábelen. :/ Hónapok óta ezzel szívok, régebben jól működött. KÖSZÖNÖM!
Gratulálok!
A nehezét te végezted, és örülök, hogy sikerült megoldani a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!