Miért áll meg a letöltés?
Nem regisztrál oldalról, csak így "szabad" torrentről leszedtem valamit.
2012-ben lett feltöltve szerintem már senki sem seedeli.
Elindult, de nagyon lassan. Olyan 3-4 óra lett volna mire lejön.
Mondom nem baj. De közben ki kellett kapcsolnom a gépet és azóta nem tölt tovább.
0. Semmi. 96,4%-on megállt. :((
Már vagy tízszer frissítettem, letöltöttem újra újraindítottam a gépet is, kitöröltem újra letöltöttem ellenőrés megvolt és még mindig nem indul.
Már 4 napja.
Mi lehet a baj?
Sehol máshol nem találtam meg ezt úgyhogy nem játszik a töltsd le máshonnan. :/
Szia!
Sajnos elfogyott a Seeder. Az az egy seedernek is csak a letöltendő anyag 96%-a volt meg, és azt seedelte.
Most azt mondanám, hogy próbáld meg máshonnan letölteni, de mivel írtad, hogy nem találod, ezért az felejtős.
De pont erről az oldalról nem fogod tudni letölteni semmiképp, mert ha nincs seeder, akkor nincs akitől le tudd tölteni az anyagot.
Ráadásul mint már te is említetted, hogy 2012-ben lett feltöltve a torrent, ezért csoda, hogy még 2020-ban is életben van a torrent egy nyílt torrent oldalon.
Szóval mindenképp más forrás után kell nézned, vagy legrosszabb esetben meg kell vásárolnod az anyagot. Mást sajnos nem tehetsz.
Esetleg a DHT-t kapcsold be a torrent kliensedben, de szerintem ne fűzz hozzá túl sok reményt! Nagyon kicsi az esélye annak, hogy talál seedert.
:((
Be van kapcsolva a dht.
Akkor ez már halott ügy. ://
Hát nagyon szépen köszönöm!
Egy film.
Sample-t sosem szedek csak magát a filmet.
Szóval ez nem össze.
De köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!