Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mely instaoldalak szoktak...

Mely instaoldalak szoktak leginkább befutni a legrövidebb idő alatt? Ami nem hírességé.

Figyelt kérdés

Egyéni véleményekre vagyok kíváncsi.

Pl. sminkes, mindent kitevős lány, művész, fényképész, kisállat... Érdekelne ki mit gondol.

2020. júl. 29. 15:57
 1/1 anonim válasza:

A művész alkatokra (gondolok itt fotós, zenész ,festő) sztem ha rátalál az első párszáz ember utána jönnek a követők elég gyorsan de felesleges szépíteni, ezeknek az oldalaknak a követőtábora sokszor sajnos meg sem közelíti azoknak az influencer lányoknak/fiúknak a követő számát akik az insta oldalukat magamutogató képekkel indítják be és rosszabb esetben tartják is fent. De hát ez is egy megoldás, ügyesen kell csinálni!

Egyébként itt az itthoni instázás világára gondolok, de természetesen, külföldön sincs nagy különbség (Sztem)

2020. júl. 29. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!