Online typing részmunkaidőben?
Online szeretnék keresni olyan webhelyeket ahol írni kell, fordítás is szóba jöhet (angol-magyar/fordítva), de inkább az írás érdekel. Nézegettem pár oldalt, konkrétan le írjak az árakat mennyit fizetnek, viszont engem inkább a munka idő érdekel, hogy akkor dolgozzak amikor én tudok, persze azzal a feltételel hogy egy bizonyos időre kell teljesítem a feladatom. Az angol tudásom nincs mihez/kihez mérjem (angol illetővel jól el tudtam beszélgetni és meg értettük egymást - szinten állok). Tudnátok ajánlani, tanácsolni valamit, mire figyeljek?
PS: part time, nem 8 óra/nap munkát keresek. Van munkahelyem de otthon nem akarok tétlenül ülni vagy felesleges dologgal tölteni az időm. Ezért gondotlam erre, fejlődők(angol téren) és a jutalom része is jól fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!