Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok leállítani az...

Hogy tudok leállítani az előfizetésem Puncson?

Figyelt kérdés
Júniusban regisztráltam Puncsra. Előfizettem. Most Júliusban járt le. Azonban megújult, amit én nem akartam. Hogy tudom lemondani? Augusztusig vagyok most előfizetve, de nem szeretném, hogy szeptemberben is ugyanez a problémám fent álljon

2020. júl. 27. 23:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"5.4./ Az automatikus megújítás addig tart, amíg bármelyik fél el nem határozza annak felmondását. A felmondást az előfizetési státuszodnál, az Előfizetek menüpontban teheted meg."

Bővebben: puncs.hu - A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó általános szerződési feltételek (ászf) [ [link] ]

2020. júl. 27. 23:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok biztos hogy a Puncs nem trükközik...

Én az ilyen szolgáltatóknál, ELŐRE mindig lemondom a megújítást. Inkább járjon le, és újra előfizetek ha akarok. De nehogy az legyen hogy megfeledkezem róla, mert már nem kell... és akkor bukta van.

Úgy emlékszem mikor a Puncs-ra fizettem elő (megbántam azóta), egyből le is mondtam ahogy szoktam az ilyen oldalakon.

Visszakapcsolásra amúgy nincs lehetőség.

Erre mégis pár napja... hopp. Jött az SMS. Megint levonták. Belépek, megnézem, a megújítás meg be volt kapcsolva.

Persze lehet én tévedtem, és elfeljettem kikapcsolni. De most a kikapcsolást vidóra vettem. Ha megint vonnak legközelebb, az tuti hogy felnyomom őket valamilyen hatóságnál.

2021. febr. 27. 00:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!