Hogy tudok leállítani az előfizetésem Puncson?
"5.4./ Az automatikus megújítás addig tart, amíg bármelyik fél el nem határozza annak felmondását. A felmondást az előfizetési státuszodnál, az Előfizetek menüpontban teheted meg."
Bővebben: puncs.hu - A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó általános szerződési feltételek (ászf) [ [link] ]
Nem vagyok biztos hogy a Puncs nem trükközik...
Én az ilyen szolgáltatóknál, ELŐRE mindig lemondom a megújítást. Inkább járjon le, és újra előfizetek ha akarok. De nehogy az legyen hogy megfeledkezem róla, mert már nem kell... és akkor bukta van.
Úgy emlékszem mikor a Puncs-ra fizettem elő (megbántam azóta), egyből le is mondtam ahogy szoktam az ilyen oldalakon.
Visszakapcsolásra amúgy nincs lehetőség.
Erre mégis pár napja... hopp. Jött az SMS. Megint levonták. Belépek, megnézem, a megújítás meg be volt kapcsolva.
Persze lehet én tévedtem, és elfeljettem kikapcsolni. De most a kikapcsolást vidóra vettem. Ha megint vonnak legközelebb, az tuti hogy felnyomom őket valamilyen hatóságnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!