Sok információról maradok le, ha csak reggel és este tekerem át a facebook-ot?
Alapjáraton keveset facebook-ozok, pedig van majdnem 1400 ismerősöm mégsem beszélek senkivel mostanában. Ezt a kis fb-n töltött időt is szeretném lecsökkenteni, mivel nem jól érzem ott magam, inkább lehúzza mint motivál, viszont egyes dolgokról nem lenne jó lemaradni, ezért gondoltam csak reggel és este áttekerni rajta, napközben meg csak instagram, mivel az inkább motivál. Sok információról maradnék le a facebook-on? Ti mennyit facebook-oztok?
24/L
Igen, lemaradsz rengeteg képmutatásról és pletykáról. Lényeges információkról... arról nem igazán, hacsak nem csatlakoztál be néhány normálisabb csoportba.
A digitális világban való élet csak megfoszt a valódi élményektől és boldogtalanná tesz. Bár biztos van aki örömködik azon, ha egy ismeretlen indiai csávó lájkolgatja meg kér tőle bobos meg vegetás képeket, de egészen biztosan nem az értelmesebb fajta emberek ezek.
Ha valódi boldogságot akarsz, akkor élj inkább a fizikai világban.
Nincs instám (nem is lesz soha. de. soha.), FB-n profilkép nélkül vagyok fent, nem posztolok semmit, nem kommentelek semmit, egy-két zárt (de kereshető) csoportban bent vagyok ahol néha-néha írok is ezt-azt, pár ismerősömmel tartom a kapcsolatot azt kb. ennyi. Ha úgy lenne, akár törölném is magamat onnan, mert a Facebook és a hírforrás két nagyon összeegyeztethetetlen dolog, mármint biztosan nem maradok le semmiről, ha hetekig be sem lépek. A hírekről nem FB-n tájékozódok, nem is lehet ott, így max csak a képmutatásról meg nyavajgásokról maradsz le.
Én a helyedben pl. át sem tekerném a FB-ot se reggel, se este. Max a csoportokat megkukkolnám amiben benne vagyok és amik érdekelnek azt kész (csak olyanban vagyok benne ami érdekel is). 22/f
Én eléggé depis lettem az instagrammtól is és a fb-től is, úgyhogy letöröltem a profilomat mindkét helyen. Úgysem tudtam mindenhová elmenni, ahová szerettem volna, részint pénz, részint idő hiánya miatt, csak rosszkedvem lett, hogy mások mi mindent megengedhetnek maguknak.
Így, hogy nem vagyok fennt fb-n, nem is tudom, hogy lemaradtam valamiről, és ez nekem így nagyon kényelmes.
A barátaimmal telegramon csevegek, így másokat nem látok, csak aki érdekel. Velük megyek mindenhová, elég programmom van így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!