Wishen ez mennyire hihető?
Venni szeretnék a kutyámnak ilyen automata labda kilövőt ami adagolja a jutifalit is.
Itthon nagyon drága megnéztem wishen. Találtam egyet ami 38 ezerről le van értékelve 1500 Ftra. Az ilyen mennyire hihető?

Kamu. Rámész, kiválasztod a terméket, és kiderül, hogy csak a kábel annyi, nem maga az adagoló. Csak éppen az indulóárat írják ki..
Telefonokkal is szokták ezt csinálni sok helyen, hogy egy iPhone 7 csak pár euró, aztán látod, hogy a tok annyi, a telefon már nem..

Kamu :D
A saját oldalukon belül is meghazudtolják magukat. Ha megnézed az árát mondjuk a Népszerű elemek között, majd pörgetsz a Villámvásár funkcióval, ahol kidob neked mondjuk 100 terméket "MÉÉÉÉÉÉG OLCSÓÓÓBBAN", akkor is ugyanaz lesz az ára, mint eredetileg.
Nem mellesleg eddig bármit rendeltem onnan, mind iszonyatosan silány minőségű volt, szóval kamu az összes leárazás, ez csak marketing, így jobban veszik az emberek, "mert most éppen olcsóbb, addig kell megvenni míg van". Nem mellesleg némelyik árunál a leértékelt árat, mondjuk azt az 1500-at is sokallom. Nézd meg Alliexpressen. Minőség és árukészlet hót ugyanaz, talán egy picit olcsóbb, de szerintem megbízhatóbb.
Nekem már 10-jére módosítgatják az érkezési időmet, hogy ne tudjam visszakérni a termék árát, amiért nem jött meg időben. Értem én, hogy korona meg minden, de na... ez már a pofátlanságon is túlmutat...

3-as, sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak a Wish-ről. :(
Nekem bevált. 1-2 kivétel persze mindig akad, de nem olyan silányak a cuccok egyáltalán, egész jól elkezdtek felzárkózni a kínai cuccok, mármint minőség szempontjából.
A pénz akkor is visszajön, ha mást kapsz, vagy hibásan, vagy akármi.
Nekem most a 'korona' időszakban 3 rendelésem se érkezett meg, eddig ilyen sosem volt, (Hozzá kell tennem, most tizenvalamennyi emellett megérkezett) de a nyomon követés alapján mind Magyarországon ragadt le hetekig, hónapokig valahol.
Sose változtatták a dátumot, visszakaptam az árát. Azóta 3-ból 2 megérkezett, rendelést követően majdnem 3 hónap alatt. Ilyenkor pedig megtarthatom ingyen, ezt írja is a Wish.
Persze, nagyon drága dolgoknál lehet, hogy én sem kockáztatnék, hogy mit kapok, de 1500 (3000 lehet szállítással együtt) nem olyan vészes.
Egyébként a számok kamuk, hogy mennyi az eredeti ár, nyilván ez egy jó fogás, ahogyan az itthoni boltokban is előszeretettel alkalmazzák.
Ár annyiban kamu, hogy a legtöbbször összeadják a szállítási költséggel, ezt felezik ide-oda, így olcsóbbnak tűnik majd maga az ár, de a szállítás is ugyanannyiba fog plusszban kerülni.
Nézd meg így a teljes árat, és ha megéri neked, akkor szerintem nyugodtan megrendelheted. Ha szinte azonnal szétesik, akkor az árát is visszakaphatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!