Mennyire/meddig elég 3Gb internet?
Figyelt kérdés
Először is arra gondolok, hogy pl. hány átlagos facebbok üzenet / mennyi ideig , kb. hány e-mail; youtube videó ( pár percesek ) ... ?
Másodszor is arra, hogy átlagos ( e-mail, facebook, kis youtube ) használat mellett meddig bírja?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 23. 17:24
1/4 anonim válasza:
Én mobilinterneten 2GB-os csomaggal egésze jól elvagyok egy hónapig, de nem használom hardcore módon, viszont a wifi-t sem szoktam bekapcsolni a készüléken (még otthon sem). Ebben benne van, amit az alkalmazások esznek, egy kis térkép használat, napi néhány alkalommal facebook megtekintés, mérsékelt viber beszélgetés és napi szintű írogatás, rendszeres gyk figyelés, google keresés, heti néhány youtube video vagy hír olvasás. 3GB ennél még másfélszer több, azaz nekem bőven elég lenne mobiltelóra. Notebookra, mint első számú PC-re viszont már elég kevés lenne. Otthoni madzagos net mellett, wifi lehetőségek kihasználásával és nem túl intenzív használatra 3GB szerintem kényelmesen elég.
2/4 anonim válasza:
Videókkal vagy hanganyagokkal/frissítésekkel könnyen megemészthető viszont facebookozás és emailozással szinte megemészthetetlen
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Végül is nem lesz egyáltalán mobilnet, mert még telóm is hardcore fogyasztok. :) Volt, hogy ennyi elment egy nap alatt... :)
2016. máj. 22. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!