Az Instagramon miér pózol mindenki Calvin Klein fehérneműben?
Figyelt kérdés
Magyarok és külföldiek, modellek, influencerek, fitneszguruk, random kismamák és szoptatós, fiatal és középkorú (nem influencer, kevés követővel rendelkező) nők, párok stb. Calvin Klein boxerben feszítenek. Miért? Mondjuk nekem az sem világos, hogy minek kell mindenáron bugyira vetkőzni, de a CK-on kívül nincs más márka?2020. júl. 18. 14:18
1/5 A kérdező kommentje:
*miért
2020. júl. 18. 14:21
2/5 anonim válasza:
Mondjuk én egyet sem láttam, de az Instagram is olyan, hogy attól függ kiket követsz. A te kultúrkörödben biztosan menő azért.
3/5 anonim válasza:
Mert valamiféle státusszimbólumnak tekintik. Egy hülye elkezdte hájpolni aztán a többi meg beállt mögé sorba.
De ez nem csak ezzel van így, nagyon sok termék van amitől azt hiszik az emberek hogy ők különlegesek és felsőbbrendűek lesznek, ha használják.
Egyébként nekem is feltűnt hogy egyre több insta picsä CK cuccban pózol.
És még csak nem is követem az instát, nincs is fiókom, csak néhanapján belefutok egy önjelölt insta "modellbe" tuti CK cuccban pucsít.
4/5 anonim válasza:
"Az Instagramon miér pózol mindenki Calvin Klein fehérneműben?"
Ez egy nagyon nehéz kérdés, a legragyogóbb elméleti fizikusok dobták a húrelméleti kutatásaikat, hogy a témának szenteljék hátralévő karrierüket. Jövőre már konferenciát is szerveznek a témában.
5/5 Laylah válasza:
Egyrészt fel van fújva a márka, szerintem semmi különös nincs benne, amiért státuszszimbólumnak lehetne venni. Másrészt pedig ez az egyetlen fehérneműmárka, ami óriásplakáton hirdeti, hogy "nézd, ez itt egy CK darab, drága volt ám!". Ugyanez a kategória minden olyan márka, ami hirdetőtáblának használja az emberek testfelületét vagy az általuk gyártott tárgy egészét, pl. óriás logós Nike, Adidas és egyéb sportcuccok, még az Alpha Industries is, tárgyak közül meg a Vuitton cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!