Melyiket vegyem meg magamnak születésnapomra?
Decemberben lesz a születésnapom, már nagy bőszen gondolkodok, hogy mivel lepjem meg magam. A legnagyobb ajándék egy iPhone 8 Plus készülék lesz, amit a szüleimtől kapok, ezért nem is szándékozom olyan óriási dolgogra beruházni. Kinéztem 2 dolgot, nem igazán van egy kategóriában a kettő dolog, de egyszerűen nem tudok választani a kettő közöl.
Már nagyon rég óta szerettem volt Calvin Klein melltartót, ráadásul, hogy mostanában nagyon ráfeküdtem a hasizomerősítő gyakorlatokra, eléggé jól tudna kinézni egy rövídett állású pulcsival. A másik dolog pedig a telefonhoz egy töltő, amibe bele lehet állítani a készüléket. A töltő értelemszerűen többe kerül, de alapvetően nem az ár alapján akarok választani.
Szerintetek melyik érné meg jobban, melyiket tudnám jobban kihasználni? Ti melyiket vennétek magatoknak?
Előre is köszi a választ! (:
Most télen elég fura lenne a hasvillantós pulcsi. Bár azt sem értem, hogy ez hogy függ össze a melltartóval? Vagy a melltartó is kilátszana belőle, annyira rövid a pulcsi? :D
Plusz töltő meg felesleges.
Szóval én egyiket sem :) Vennék magamnak egy könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!