Miért nem jelenik meg a facebook profilképem a hírfolyamon?
Figyelt kérdés
Feltöltöttem egy új profilképet, aztán meggondoltam magam, és visszaváltoztattam a régi profilképemre. Miután újra megváltoztattam akkor már más hírfolyamán nem jelent meg, csak a sajátomén. Viszont mikor egy régi profilképem állítottam be, az megjelent. A facebook nem jeleníti meg a többször, egymás után változtatott profilképet más hírfolyamán, vagy csak valami hiba miatt nem lehet látni a profilképem?2020. júl. 11. 20:32
1/2 anonim válasza:
Like vadászatnak akart indulni ez a nagy képcsere?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem látják a profilképem. Mármint egyáltalán nem látni még messengeren sem addig, ameddig rá nem lépnek az adatlapomra. Addig csak olyan fehér képet ad be, mint amikor nincs beállítva profilképed.
2020. júl. 11. 21:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!