Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Streamingre miért fizetnek elő?

Streamingre miért fizetnek elő?

Figyelt kérdés

tegnap 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Pont azért amiért bármi másra is előfizetnek.
tegnap 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert meg szeretnék nézni azokat a tartalmakat amik az adott streaming szolgáltató kínálatában elérhetők?
tegnap 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Utóbbi napokban több ilyen kérdés van az oldalon, gondolom megunták Ncore és társait ( hisz érthető kényelmetlen és illegális.), és még mondják hogy visszatértek a torrenthez, a Netflix mehet a föld alá, emelkedik az ára a szolgáltatásoknak, satöbbi, és még is a boldog-Boldogtalan fizetik a streamingeket, satöbbi...

Szerintem ez az egész nagy kamu volt..

tegnap 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább előfizetek rá (Netflix+AmazonPrime) mert így a sok b*zi reklám nélkül nézhetem a filmeket, ráadásul eredeti nyelven.
tegnap 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Amiért 30 éve az HBO-ra fizettünk elő🤣 Csak ez jobb, itt akkor és azt nézel amit akarsz a kínálatból. Akkor is és most is az a szlogen, hogy 1 hónapig egy mozijegy árából szórakozol. Nincs ebben semmi mágia.
tegnap 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó volt addig, amíg tényleg olcsó volt és elérhető volt minden egy helyen. Aztán elkezdte leépíteni a Netflix a tartalmait, meg bejött a többi. Na azóta nem éri meg. A tévéelőfizetéssel megkapsz mindent egy csomagban annyiért, amiért streamingből max kettőt. Na meg hol a sport? A Maxon van, igen, de nem lehet rá külön előfizetni, csak alapcsomag mellé. De nekem az nem kell, én csak a sportot szeretném, a kettő együtt viszont már annyi mint a tévé. A tévében meg benne van az alapcsomagban sokkal többféle, mint ami a Maxon van.
ma 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!