Van arra valamilyen mód, hogy letöltsek egy több órás YouTube videót?
Figyelt kérdés
Az ytmp3.cc-t szoktam használni, de azzal maximum 1 órás videót lehet letölteni?ma 18:42
1/5 anonim 

válasza:

Bármilyen olyan letöltő, ami a gépeden fut és nem webes. Én 6 órás livestreamekből készült videókat szoktam letölteni. Hogy milyen programmal az mindig más, mert hol ez működik, hol az. De nekem még VPN-t is hozzá kell adnom, mert a videó nem elérhető Magyarországon, ami tovább bonyolítja a helyzetet.
3/5 anonim 

válasza:

yt-dlp a neve, githubon megtalálod.
Nem egyszerű használni, de megbízható cucc. Nézz róla youtube videót hogyan kell, aztán az első után már hamar menni fog.
4/5 anonim 

válasza:

yt-dlp a legjobb.
Van még: Video Downloader Professional, Video Downloadhelper... ezek böngészőbe épülők.
Elég jók a letöltésvezérlők is, pl JDownloader.
5/5 anonim 

válasza:

Ha nem megy, tedd ide a linkjét a videónak, amennyiben publikus! Valaki biztos segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!