Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csökkent a rövid videóim...

Miért csökkent a rövid videóim nézettsége?

Figyelt kérdés
Eddig megvolt a stabil 500-550 megtekintés minden YouTube rövid videóra 2-3 nap alatt. Most 20 körül van maximum, és azt írja alig jeleníti meg, nagyjából 80 százalék meg is nézi. Eddig 1000-1200 megjelnítést írt, abból jött össze a 500-550 megtekintés. Mi változhatott most vajon?

ma 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

akkor kb abban a cipőben jársz, amiben most én.

YT-re csináltam a minél jobb mix zenéket. 5 ezer megtekintés és 400+ kedvelés jött szinte mindegyikre.

és most? 70 megtekintés, és kb egy két kedvelés. de a feliratkozom száma, ami jelen esetben 364, az mindig meg van. de a többi sajnos már nincs.

én is kérdezném Mi változhatott most vajon?

sorry hogy nem a kérdésedre válaszoltam, csak le írtam hogy nem egyedül vagy ezzel így.

ma 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, nekem a felíraktkozók száma még kicsit nőtt is, aminek nagyon örülök! 😁

De ez viszont kicsit elszomorít, hogy alig nézi meg valaki a videókat. 😔

ma 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:

De ez viszont kicsit elszomorít, hogy alig nézi meg valaki a videókat.

hát ép ez az! ha meg volna a megfelelő létszámi megtekintés a videókon, és úgy nem volna elég kedvelés, akkor megértené az ember hogy hééé!! nem tetszik a közönségednek amit csinálsz. de így? se megtekintés se kedvelés? pedig a YT-nek nagy az állatkertje.

mikor el kezdtem ezt az egész mix dolgot, rohamosan nőt a megtekintés kedvelés és feliratkozom száma. de ahogy gyorsan nőt, olyan gyorsan csökkent is.

ma 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen hasonlóan nálam is, eddig sem volt rengeteg, de stabil számok voktak megtekintésben és kedvekésekben is.

Sajnos egyre inkább az az érzésem, hogy kár is csinálni, mert ha nem támogatja meg az elején az embert valaki egy nagyobb összeggel reklámra, akkor úgysem jut el szinte senkihez.

ma 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!