Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg lehet keresni valakit...

Meg lehet keresni valakit egyetlen fotó alapján?

Figyelt kérdés
egy képem van egy személyről, csak a keresztnevét tudom és szeretném megtalálni. a google kepkeresőt már próbáltam és 2 hasonló oldalt is de semmi:( kérlek segítsetek! köszi :)

2020. júl. 4. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Leginkább úgy, ha baromi adag szerencséd van, és véletlenül rábukkansz.

A google nem listáz facebookos és hasonló fotókat, nem véletlenül.

2020. júl. 4. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden lehetőséget kimerítettél. A Google és egyéb kereső csak publikus oldalakban tud keresni, a közösségi oldalakon pedig nincs kép alapú keresés (és ott is csak akkor lehetne, ha pont ugyanaz a kép van fent). Az adatvédelmi korlátozások miatt nem fogsz olyan oldalt vagy szolgáltatást találni, amire csak úgy feltöltöd valaki képét (főleg úgy, hogy azt például te csináltad, tehát sehol máshol nem létezik még egy példány belőle), és megmondja név szerint hogy ki van rajta.
2020. júl. 4. 14:02
 3/5 A kérdező kommentje:
hát ez szomorú.. nem én készítettem a képet, úgy kaptam. próbáltam "mélyebben" is keresni de csak ukrán(?) találatokat listáz a rendszer. köszi azért :)
2020. júl. 4. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Valójában nem képkeresés hanem arcfelismerésre lenne szükséged.

Szóval ez nem teljesen igaz, hogy csak akkor találod meg HA pontosan ugyanolyan a kép. Az amiről az előttem szólók beszélnek az a google képkereső féle "hasonló képek" keresésre jó, személy keresésre nem igazán.

Nem tudom ez működik-e (nem próbáltam), de valami ehhez hasonló megoldással próbálkoznék a helyedben:

[link]

2020. júl. 4. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Most akkor kép alapján vagy NÉV alapján?

Kép alapján meg lehet találni a helyszínt, ha szerencséd van és felismered/felismeri valaki a helyszínt, onnantól pedig tovább lehet kutakodni az illető vagy ismerősei után.

2020. júl. 4. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!