A FREEMAIL törli az adott fiókot, ha nem lépnek be hosszabb ideig? Ha igen, mennyi idő múltán?
Figyelt kérdés
Van egy fiókom, amibe nem tudok belépni. Nem számít annyira, de örülnék, ha tudnám törölni.2020. jún. 27. 23:23
2/8 anonim 

válasza:

Én vagy 5 éve nem léptem be, most megnéztem. Még mindig betudok lépni.
3/8 A kérdező kommentje:
Most akkor kinek higgyek? :D
Átnéztem a szabályzatot de nem találtam meg. - Lehet nem láttam meg.
2020. jún. 27. 23:46
4/8 anonim 

válasza:

Évekig nem léptem be egy fiókba, aztán utána még mindig simán be tudtam lépni.
5/8 anonim 

válasza:

A 3 hónap biztos, hogy nem igaz.
6/8 belapus 

válasza:

"Mikor kerül inaktiválásra a fiókom?
2017 novemberét megelőzően a nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá váltak, tartalmuk automatikusan és visszaállíthatatlanul törlődött. Az inaktív fiókok bármikor aktiválhatók és újra használatba vehetők – ehhez a felhasználónak csupán be kell jelentkeznie.
2017 novemberétől már nem inaktiváljuk a fiókokat."
7/8 anonim 

válasza:

hát jah, már nem törlik, úgysincs plusz terhelés, mert nincs az az idióta, aki manapság új e-mailcímet hozna létre náluk :D
8/8 anonim 

válasza:

#7: Nehogy azt hidd! Milliónyi magyar ember van, aki még nem hallott a Gmailről. Hogy a rákba használják ezek az Androidos telefonjukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!