YouTube letiltott profilról videóim letöltése?
Ha hozzáférsz még a videók linkjeihez akkor: [link]
Ha nem, akkor...
Azt már nem szerzed vissza, ha a fiókot tiltották/törölték a tartalmát.
Két megjegyzés: fontos tartalmat soha nem tárolunk egy helyen, platformon, példányban. Ha nem így cselekedtél, biztonsági szempontból az nem volt fontos.
Másrészt ha megszeged az irányelveket és szabályokat, nem a Youtube szemét, mert betartatja azt, amit előírt, és te annak elfogadásával használtad a szolgáltatást. Tudnod kellett, hogy ha szándékosan szabálysértő dolgot töltesz fel, azt le fogják tiltani. A harmadik figyelmeztetésig bőven rá kellett volna jönni, hogy nem lesz jó vége.
Ha még fent vannak, bármelyik youtube downloader programmal. Ha törölve lettek, az pech.
Bár nem értem, mi lenne ebben jogtalan.
1-es: sajnos nem elérhető ha beírom a kereső szavakat akkor sincs lehet már törölték is?
2-es: igen de a youtubet megbízhatónak tartottam nem sejtettem h mocskok. Nem szegtem meg, diszkriminatívan kezelik a saját véleményemet. Szólás szabadság, kettös mércével, van akiket lehet szidni van akiket nem. Nem volt semmilyen figyelmeztetés beléptem egyik reggel és le volt tiltva.
3-as: igen ameddig én mint tulajdonos engedélyezem,,,na mindegy keressünk alternativ videó megosztót dailymotion vagy mi a nyavaja volt,,,sőt indavideó.
Szóval be is ismered, hogy gyűlöletkeltő tartalmat raktál fel, és fel vagy háborodva, hogy törlik a "mocskok". Ez kész... :)
Nem az számít, hogy szerinted nem volt sértő. Az a lényeg, hogy a házigazda szerint sértő volt, a házigazda a Google, és ők döntenek. Az irányelvek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!