Youtube szokatlan akadása csak nálam?
Már egy jó pár hónapja, nem is tudom egyszer csak úgy hirtelen arra lettem figyelmes, hogy, ha Youtuben elkezdek nézni valamit, akkor egy idő után, vagy néha már egyből a videó kezdése után elkezd akadni. (csak a kép)
de ez az akadás nem egy folytonos szószerinti akadás, hanem inkább úgy jellemezném, hogy megy a video normálisan pár másodpercig majd belassul a kép pár másodpercig marad is belassulva majd hirtelen ugrik egyet utána másodpercekig jó, utána pedig megint belassul a videó úgy marad egy ideig ugrik egyet a kép és megint jó.
Érdekes, hogy a legérzékenyebb és elkerülhetetlen ilyen akadás akkor van, ha pl egy játék streamet nézek, jatek trailereket, gameplay stb.
Zene, live show, klippek, vlogok bármi másnál általában nem jelentkezik.
Persze első gondolatom az volt, hogy hardwerileg van valami gáz, de egy gamer laptoprol beszélünk, akadás mentesen mennek el az újabb játékok, full HD filmek, van hogy sok program fut a gépen, terhelhetem sem ugrik fel a cpu vagy memória kihasználtság.
Ezért arra gondoltam, hogy a chrome-al lehet valami, de más böngészőknél is előjön, persze ritkábban.
Vírust nem talált a gépem, oprendszer eredeti, legfrissebb update fent van, nem tudom mi lehet.
Bármiféle tanács valakitől?
Köszi a választ, de azóta már költöztem, más az internetszolgáltatóm és így is csinálja.
Speedtestet is néztem már, stabilan 70 mb/s a feltöltés pedig 27mb/s tehát még azt se mondanám, hogy az internet lassú. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!